LG, 5.5 inç ekranlı LG Ray'i tanıttı!

LG'nin yeni telefonu LG Ray resmi olarak tanıtıldı! İşte özellikleri...

LG'den yeni cep!

LG bugün yaptığı açıklamayla kısa bir süre sonra CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerinde ve ardından Latin Amerika'da kullanıma sunulacak yeni orta segment akıllı telefon modeli LG Ray'i duyurdu.

Şirket, metal görünümlü tasarıma sahip cihazın sınıfının en iyi özelliklerini sunduğunu söylüyor. Artı puan ile başlayacak olursak LG Ray'le birlikte gelen 8 megapiksel selfie ve 13 megapiksel arka kamera kombinasyonu fotoğrafçıları mutlu edeceğini söyleyebiliriz.

Akıllı telefon, 1.4GHz MediaTek MT6592M octa-core işlemciden güç alırken, çift SIM yuvası ve çıkarılabilir 3,000mAh batarya ile desteklenmiş. Android 5.1 Lollipop'la çalışacak olan LG Ray, G-serisi amiral gemisi telefonlarda sunulan Knock Code kilit açma ve Gesture Shot çekim seçeneklerine sahip olacak.

Tüm bunlara rağmen LG Ray bazı tavizler de vermiş durumda. Cihaz sadece 1GB RAM kapasitesine sahipken, bugünlerde orta sınıf akıllı telefonlarda bile yer almayan Mali-400 grafik işlemcisi barındırıyor. 4G desteği de sunmayan telefonun 5.5 inçlik geniş ekranı, piyasadaki diğer büyük akıllı telefonlar gibi 720p çözünürlüğe sahip.

Akıllı telefonun tasarımı LG'nin bilindik tarzıyla uyuşuyor. Telefonun arka yüzü fırçalanmış metal görünümü verirken, ses butonları arka kameranın hemen altında yer alıyor.

LG Ray, kullanıcılara gümüş, altın ve titan siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulacak. Cihazın 232 dolarlık (215 euro) bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları