LG'nin gözü bükülebilen bir gelecekte!

LG'nin açıkladığı "yol haritası", bir sonraki amiral gemisi G4'teki büyük sürprizi müjdeliyor!

Çok farklı bir G4 ve fazlası!

LG'nin henüz yayınladığı "yol haritası", 2015'te çıkacak bükülebilir telefonların ve 2017'de tanıtılacak kıvrılabilen ekranların müjdesini veriyor.

Heyecan verici yol haritası, plastik OLED ekranlar ve onu kullanacak olan LG cihazları üzerine odaklanıyor. LG'nin akıllı saati G Watch R, saatin yuvarlak bir yapıya sahip olmasına izin veren plastik OLED ekranı kullanıyor. Ancak yeni yol haritası, bizleri daha da ilginç şeylerin beklediğini gösteriyor. Yol haritasına göre 2015'te çıkacak bükülebilir telefonlarda P-OLED ekranlar kullanılacak. P-OLED kullanan bükülebilir tabletlerin ise 2015 ile 2016 arasındaki bir zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bunlar, önümüzdeki sene tanıtılacak olan LG G4'ün bükülebilir olabileceğinin ipucunu veriyor. Ancak firma, bükülebilir cihazını ilk olarak amiral gemisi olmayan bir modelde denemek isteyebilir. LG, 2017'de teknolojiyi bir adım ileri taşıyarak katlanabilen notebook'lar, sarılabilen tabletler ve TV'ler piyasaya sürecek.

LG'nin gözü bükülebilen bir gelecekte!
G Flex sadece bir başlangıçtı

LG, esnek G Flex'in ardından gücünü bükülebilen ve esneyebilen cihazlara yönlendirecek gibi görünüyor. Bu teknolojinin biz kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağını ise zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları