LG çok amaçlı akıllı cebini ortaya çıkardı!

LG, çok sayıda işlevi bir araya getiren "sihirli" cebini ortaya çıkardı. İşte özellikleri...

LG'den şık cep!

Metro PCS Communications, INC. ve LG Mobile son ürünleri olan Metro PCS' 4GLTE destekli akıllı telefon ürün listesine güçlü LG ConnectTM 4G'yi de ekledi. LG Connect 4G, Android 2.3 (Gingerbread) ile güçlendirildi ve MetroPCS' ilk handset 1.2 GHz çift çekirdek işlemcisi olma özelliğini taşıyor. Bu özelliği sayesinde müşterilerine günlük ihtiyaçları ve eğlence için çok işlevli bir kullanım sağlıyor.

LG Connect 4G'ler performansı şıklıkla birleştiren, modern dizaynıyla yükte hafif, stilde ağır bir görüntüye sahip. LG teknolojisi patentli 4 inçlik NOVA ekranı, Corning Gorilla Glass Screen Protector (cam ekran koruyucusu) ile birleşince tüketiciye iyi bir izleme keyfi ve dayanıklılık sağlıyor. 1.2 GHz çift çekirdek işlemcisi ve 720p video kaydı imkanı ile LG Connect 4G, kullanıcıya internet üzerinden video izlerken ya da kaydederken iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Dolby Mobile teknolojisi sayesinde kullanıcılar internetten indirdikleri, ya da MetroSTUDIO hizmetiyle önceden yüklenmiş filmleri izlerken, veya müzik dinlerken, zengin ve iyi bir ses kalitesi deneyimi yaşayacaklar. LG Connect 4G ayrıca flaşı ve ön tarafa çevrilebilen 5 MP'lik arka kameraya sahip.

LG Connect 4G hakkında yorum yapan LG Pazarlama Başkan Yardımcısı Tim O'Brien, "LG Connect 4G, müşterilerine hızlı ve güçlü bir 4G LTE ile unutulmaz multimedia deneyimleri yaşatacak. LG Connect 4G kullanıcıları tek bir ritmi bile kaçırmayacaklar ve piyasadaki en parlak eklanlarda fotoğraflar yaratıp, paylaşımda bulunabilecekler." diyerek sözlerini noktalıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları