LG'den dekoratif DVD oynatıcı: DV4S2H

Bu kavramı daha önce duymadıysanız LG DV4S2H ile tanışma vaktiniz geldi demektir...

Dekoratif DVD oynatıcı!

Tüketici elektronik sistemleri alanında küresel bir lider ve teknoloji öncüsü olan LG Electronics şık ve dekoratif tasarıma sahip yeni DVD oynatıcısını görücüye çıkarıyor. DV4S2H, çarpıcı tasarımı ve geliştirilmiş özelliklerinin yanı sıra hem ses hem de görüntü kalitesi açısından bir ilke imza atıyor, bu iki unsuru fark yaratan tasarımlarla sunuyor.

DV4S2H: DivX HD gösterim ve çeşitli kurulum seçenekleri

DV4S2H, geleneksel DVD oynatıcılardan farklı özelliklere sahip. Birçok modelde bulunan düz biçimin aksine, DV4S2H kullanıcının tercihine göre ister yatay ister dikey olarak kurulabilir veya duvara monte edilebilir. Bu DVD oynatıcının açılı veya dik olarak kullanılması düz panelli ekranlarla mükemmel bir uyum sağlıyor. Ayrıca DV4S2H'in yatay kayar kapağı ve dokunmatik düğmesi tasarımı şıklaştıran diğer unsurlar olarak göze çarpıyor.

Şık görünümüne ek olarak LG DV4S2H, DivX HD video gösterimi için de ideal bir ürün. Bu formatla kullanıcılar oldukça küçük bir veri dosyasını kullanarak yüksek kaliteli filmler izleyebilirler.

LG'nin en yeni DVD oynatıcısı DV4S2H standart çözünürlükteki DVD'leri HDMI aracılığıyla tam HD çözünürlükle (1080 kademeli tarama) gösterebilir. Dolayısıyla SD DVD'ler daha önceye göre altı kat daha net izlenebilir. Azami format uyumluluğu da ürünün bir başka özelliği. Bu ürün aynı zamanda DVD, CD, DivX, MP3, WMA ve JPEG oynabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları