LG'den karne hediyesi bilgisayar!

LG'nin yeni dizüstü bilgisayarı, karne hediyesi almayı düşünenler için iyi bir seçenek sunuyor...

LG'den karne hediyesi PC!

LG'nin yeni dizüstü bilgisayarı LG A520 karne hediyesi almayı düşünenler için iyi bir alternatif sunuyor.

Tasarım ve teknolojide yeni bir boyut sunan LG A520, iyi bir 3D eğlence tecrübesi sağlayan gelişmiş, sinema benzeri bir 3D teknolojisi (FPR) sunuyor. Film Patterned Retarder (FPR) teknolojisi, izleyicilere yüksek kalitede, net 3D görüntüler sunmak üzere, gözlükler tarafından daha sonra filtrelenecek görsellerin sağ ve sol göz için ayrılmasını iyi şekilde kullanıma imkan sağlıyor.

15.6 inçlik Full HD 3D LED LCD ekran, SRS Geniş 3D ses sistemi ve muhteşem donanım özellikleri yelpazesi, A520'de kullanılan en son ekran ve ses teknolojileri, 3D eğlencede yeni standartları belirliyor.
Üç boyutlu oyunlara, filmlere veya grafiklere yönelik ciddi bir 3D gücü içinde barındıran LG A520, tam sinematik etkili, Full HD'ye yakın bir 3D deneyimi, ikinci nesil bir Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce GT540M w/ 2048MB grafik kartı sunuyor. Dizüstü bilgisayar ayrıca, Blu-ray banttan çalma, Bluetooth 3.0+HS ve HDMI özellikleri sayesinde üç boyutlu eğlenceyi daha da eğlenceli kılıyor. Mat alüminyum detaylı A520'nin ayrıca cazip koyu mor veya şarap kırmızısı renkleri de mevcut.

LG A520'nin teknik özellikleri

LG A520'nin teknik özellikleri

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları