LG'den klavyeyi özleyenlere özel cep!

Dokunmatik ceplerin dünyasında klavyeyi mi özlediniz? O zaman internete sızan bu cep size göre!

Klavyeyi özleyenlere özel...

Cep telefonlarında bir zamanların ünlü tuş takımları yerini dokunmatik ekranlara bırakırken, fiziksel klavyeli modeller de onlarla birlikte rafa kalkmıştı. Eğer o zamandan beri halen klavyeli ceplere özlem duyanlardansanız LG sesinizi duymuş olabilir. LG'nin yeni cebi Optimus F30'un özellikleri, evleaks tarafından internete sızdırıldı... Ve evet, Optimus F30 fiziksel; üstelik kayarak açılan bir klavyeyle birlikte geliyor.

LG, yeni telefonu Optimus F30'da kaydırmalı bir fiziksel klavyeye yer verecek. Cebin sızan fotoğrafında, ekranın altından kayarak açılan 5 satırlı fiziksel klavye görülebiliyor. Elbette ekran yine dokunmatik. 4 inç boyutunda WVGA panele sahip olacak olan ekranda Android 4.1 işletim sistemini göreceğiz. Ayrıca cepte çift çekirdekli 1.2 GHz hızında Snapdragon işlemci, 2460 mAh batarya ve 5 megapiksel kamera olacağı da sızan bilgiler arasında.

Giriş segmentine sunulan cep telefonu hakkında şu an başka bir bilgi bulunmuyor. Muhtemelen diğer detaylar yakında ortaya çıkacaktır...

Okuyucu Yorumları