LG G Pad II 10.1 tanıtıldı!

LG, ortalamanın üzerinde özelliklere sahip yeni 10 inç'lik tabletini tanıttı!

LG'den yeni tablet!

LG, geçtiğimiz hafta Güney Kore'ye özel bir tablet tanıtmıştı. G Pad II 8.0'ın teknik özellikleri, birkaç ilgi çekici işlev dışında pek etkileyici değildi. Firma şimdiyse biraz daha iyi donanımlara sahip 10,1 inç'lik G Pad II'yi tanıttı.

10 inç'lik G Pad II'de çok büyük bir yenilik olmasa da cihaz, 2,26GHz Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, 1920x1200 ekran gibi özelliklerle geliyor. 16GB'lık depolama alanına sahip tabletin 5 megapiksellik ön, 2 megapiksellik arka kamerası bulunuyor. Yazılım alanında ise birkaç dikkat çeken yenilik var. Bunlardan biri, gözünüzü yormayacağını iddia eden, mavi ışığı azaltan bir e-reader modu. Bir başka yazılımsal işlev ise iki uygulamayı yan yana çalıştırmanıza olanak tanıyor.

LG G Pad II 10.1 tanıtıldı!

Tablet, Microsoft Office for Android Tablet'le birlikte geliyor ve iki senelik 100GB OneDrive depolama alanı sunuyor. LG, tabletinin 7,400mAh kapasiteli pilinin "sınıfının en büyüğü" olduğunu ileri sürüyor. Tabletin tam olarak ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı ise henüz belli değil. Bildiğimiz, 8 inç'lik tabletin aksine 10 inç'lik LG G Pad II'nin Avrupa'da ve Kuzey Amerika'da satılacak olması. Detayların önümüzdeki ay Berlin'de başlayacak olan IFA'da ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları