LG G3, Türkiye'de satışa sunuldu!

LG'nin yeni amiral gemisi LG G3, satış noktalarında kullanıcılarla buluşuyor.

LG G3 artık Türkiye'de!

Küresel çapta yapılan tanıtımından sonra tüm dünyada heyecanla beklenen LG G3, kullanıcılarla buluşmak için raflardaki yerini alıyor. Geçtiğimiz ay yapılan tanıtımının ardından LG G3, Asya, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarında da kullanıcılarıyla buluşuyor.

LG'nin piyasaya çıkışıyla ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, "LG G3'ün Kore'de ve tüm dünya piyasalarında yakaladığı başarı Türkiye'de de aynı çizgide gideceğini haber veren önemli bir işaret. Bizim de buna inancımız tam. LG G3'ün akıllı telefon endüstrisinin standartlarını belirleyen bir üst eşik olarak değerlendirilmesi bizi onurlandırıyor," şeklinde konuştu.

"Akıllı Sadelik" konseptiyle dikkat çeken yeni LG G3, ülkelere özel yerelleştirilmiş içerik ve özelliklerle kullanıcıları bir adım öteye taşıyor. Avrupa ve Asya pazarlarındaki LG G3'ler, kendi özel Qi kablosuz şarj cihazını da içeren kutu seçenekleriyle kullanıcılara sunuluyor. Bunun yanında LG G3'ün bütün potansiyelini ortaya çıkartan QuickCircle Case gibi çok özel aksesuarlar da mağazalarda yerini alıyor.

LG G3'ün Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı ise 16 GB'lık modelleri için 1.999 TL, 32 GB'lık modelleri için de 2.199 TL olarak belirlendi.

Okuyucu Yorumları