LG G3'ün teknik özellikleri Sprint'ten sızdı!

LG'nin bir sonraki amiral gemisi G3'ten gelen sızıntılar tam gaz devam ediyor!

LG G3'ten bomba sızıntılar!

LG'nin bir sonraki üst seviye telefonunun varlığı hakkında yeni bir ipucu ortaya çıktı.

Küçük bir XML dosyası, henüz piyasaya sürülmemiş bir telefon hakkında çok şey söyleyebiliyor. MyLGPhones.com web sitesi ise LG G3'ün Amerikan sağlayıcı Sprint'te ortaya çıkacağını "ispatlayan" bulguları paylaştı. Bir "user agent" profili (ya da UAProf) sayesinde öğrenilen bilgiler, LG G3 hakkında daha önceden de bilinen teknik özellikleri tekrar gözler önüne serdi.

Sprint'in LG G3'e özel UAProf'unda cihaz, LG LS990 model adıyla listelenmiş. Biraz dedektiflik, bu model adının LG G3'e ait olduğunu ortaya çıkarıyor. Bilgilere göre Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle çalışan LG G3, 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974) işlemciye ve 5.5 inç'lik QHD (Quad HD) ekrana (1.440x2560 piksel çözünürlük, 534 ppi piksel yoğunluğunda) sahip. Diğer yandan 2.0 megapiksel ön, 13.0 megapiksel de arka kameranın sahibi olacak olan G3'ün 2K video kaydı yapmayacağı, maksimum 1080p çözünürlüğüne ulaşacağı da söylenenler arasında.

3GB'lık geniş RAM'iyle dikkat çeken telefon, 32GB depolama alanına sahip ve microSD kartıyla 64GB daha genişletilebiliyor.

Söylentilere göre LG G3, 17 Mayıs'ta tanıtılacak. Telefon ilk başlarda Sprint'te satışa sunulabilir, ancak elbette tüm dünyada da piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları