LG G4c internette satılırken yakalandı!

LG, bu karelere göre yeni amiral gemisinin uygun fiyatlı, farklı bir sürümünü yapıyor!

LG G4c göründü!

LG G4'ün pahalı bir telefon olması sanırız çoğumuzu şaşırtmadı. Yeni bir sızıntı ise LG'nin daha uygun fiyatlı, daha ortalama özelliklere sahip bir sürümünü hazırladığını gösteriyor.

Hollandaca ve Almanca alışveriş sitelerinde özellikleri ve görseli ortaya çıkan LG G4c, şu özelliklerle geliyor: 5 inç'lik 720 x 1280 ekran, 1GB RAM, 1,2GHz dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 8GB depolama alanı, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel kamera, 2540mAh pil ve Android 5.0 işletim sistemi. Cihazın ekran boyutu 5 inç olduğundan, onu "kompakt" sınıfına sokmamız biraz zor.

297.50 euro fiyatla satışa sunulan cihazın görünümü, arkadaki deri yüzeyin yokluğu dışında LG G4'e çok benziyor. LG G4c gibi bir telefonun ortaya çıkması aslında şaşılacak bir durum değil, çünkü firma geçen sene benzer fikre sahip LG G3 S'i piyasaya sürmüştü.

LG G4c internette satılırken yakalandı!

G4c henüz resmi olarak doğrulanmasa da, gördüğümüz cihazın gerçek olduğunu düşünüyoruz. Sadece isminin G4 S yerine G4c olmasına biraz şaşırdık diyebiliriz. WinFuture'ın raporuna göre telefon, Almanya'da 5 Haziran'da piyasaya sürülecek, dolayısıyla çok fazla beklemeyeceğiz gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları