LG G4'ü beklerken G4 Note mu geliyor?

Biz LG'nin yeni amirali G4'ü beklerken, Koreli şirket bizi farklı bir sürprizle şaşırtabilir!

LG'den G4'lü sürpriz!

Bu yıl LG, Mobil Dünya Kongresi'nde her ne kadar dört yeni akıllı telefonu modeli ve bir de yeni akıllı saati Urbane Watch'u tanıtmış olsa da, rakip markalara nazaran asıl bombasını saklamayı tercih etti. LG'nin yeni amirali G4 halen sızıntılarla karşımıza çıkıyor ve telefonun nisan veya mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Ancak LG, çok daha fazlasıyla geliyor. Ortaya çıkan yeni detaylar, LG'nin G4'ün yanında G4 Note ile LG fanlarını yepyeni bir deneyime sürüklemeye hazırlandığını gösteriyor.

Son dönemde phablet modasından etkilenmeyen cep telefonu üreticisi neredeyse kalmadı. LG de yeni amirali G4'te bu akımı takip edecek gibi. Hatırlayacak olursanız önceki amirali G3 için de birkaç ay sonra sessiz sedasız G3 Stylus isimli bir model çıkartan LG, bu defa G4 modelinde daha cesur olacak gibi.

İsmiyle de Samsung'un Note serisinin tam karşısına konumlanacak olan LG G4 Note hakkında şu an pek bilgi yok. Ancak G4 Note'un teknik kapasite bakımından G serisinin ayarında olacağı aşikar. Şimdi G4'ü tanıtmasını beklediğimiz LG'den bir de G4 Note'u bekliyoruz, fakat muhtemelen bu cebin tanıtımı G4'ten daha sonra olacaktır.

Okuyucu Yorumları