LG G4'ün metal gövde gizemi sürüyor!

LG G4 metal gövdeyle mi gelecek, nasıl olacak? Yeni söylentilere göre...

LG G4 nasıl görünecek?

LG G4 hakkındaki yeni raporlar, cihazın gövdesinde kullanılacak madde hakkında çelişkiler içeriyor. Bazıları LG'nin yeni amiral gemisinin gövdesinin metal olacağını ileri sürerken bazıları, üretim sorunları nedeniyle bu planların askıya alındığını söylüyor.

ZDNet Kore'ye göre sektör içindeki kişiler, LG'nin Samsung ve Apple'a rakip olacak metal gövdeli telefon planlarının olduğunu, ancak geçiş için gerekli çalışmaların LG G4'ün çıkış tarihine kadar tamamlanmayacağını söylediler. Bununla birlikte LG G4 Note'un metal gövdeyle geleceği iddia ediliyor.

İddialara göre LG, kendi metal kasalarını üretmek için yeni bir CNC (computer precision control - bilgisayarlı hassasiyet kontrolü) yöntemine geçmeyi düşünüyor ve bu, hem finansal, hem de zaman anlamında yeni maliyetler ortaya çıkarıyor.

Daha önce Korea Times tarafından ortaya atılan iddialar, LG G4'ün G3'e göre çok daha farklı görünüme sahip olacağını söylemekteydi. LG Electronics'in mobil bölümünün başındaki Cho Juno da Mart'ın başındaki MWC 2015'te G4'ün karışık-metal gövdeyle geleceğini söylemişti.

Yeni söylentilerin ne kadar doğru olduğunu şimdilik bilmiyoruz. Yine de G4'ün metal olmayacağı söylentilerine dikkatle yaklaşmakta fayda var. G4'ün çıkış tarihi henüz belirlenmediği için, LG bu tarihi metal gövde uğruna geciktirmeyi de düşünebilir.

Okuyucu Yorumları