LG G5, çift ekranla ve bunlarla gelecek!

Yeni iddialar, LG'nin bu seneki amiral gemisi G5'in çok önemli yeteneklerle geleceğini söylüyor!

LG G5'ten bomba iddia!

LG'nin bir sonraki amiral gemisi, yeni sızıntıya göre şimdiye kadarki en üst kalitedeki telefonu olacak.

Venturebeat'in ismin açıklamadığı kişiye göre LG'nin tamamen metalden oluşan telefonu, LG'nin V10 gibi telefonlarından ve önceki G serisi telefonlardan bazı öğeler alacak. Metal gövdenin dışında telefonun en önemli özelliğinin 5,3 inç'lik 1440 x 2560 ekranı olacağı söyleniyor. Ekranın boyutu LG G4'ünkinden küçük ancak Venturebeat'e göre V10'da gördüğümüz ikinci "şerit" ekranı G5'te de göreceğiz. Hatta bu ekran, LG'nin 2016 telefonlarının öne çıkan özelliği olacak.

Qualcomm'un Snapdragon 820 işlemcisiyle geleceği söylenen telefon, yine 3GB RAM'e ve 32GB depolama alanına sahip olacak. V10'un çift ön kamerasının G5'te arka yüze taşınacağı ve 135 derece geniş açı olanağı sunacağı iddia ediliyor. G5'in ön kamerası ise G4'teki gibi 8MP olacak.

Sızıntı microSD slotundan bahsetmiyor, ancak siteye göre bu, cihazda microSD slotunun bulunmadığı anlamına gelmiyor. Son olarak LG'nin "Magic Slot" adında yeni bir telefon aksesuarıyla da piyasada söz sahibi olacağı söyleniyor. Bu ürünün 360 derecelik VR gözlüğünden fiziksel klavyeye birçok şey olabileceği düşünülüyor.

Okuyucu Yorumları