LG G5, göz tarama teknolojisiyle gelebilir!

Yeni dedikodular doğru çıkarsa LG G5, bu çok sürpriz özellikle birlikte gelebilir!

LG G5'e sürpriz özellik!

Yeni söylentiler, LG'nin bir sonraki amiral gemisi G5'in iris tarayıcısıyla geleceğini söylüyor.

İddianın kaynağı, Çin'in sosyal ağı Weibo'da kayıtlı olan "Zealer" adlı kullanıcı. Bu yüzden iddiaya şüpheyle yaklaşmakta fayda var, ancak kullanıcının söyledikleri çok mantıksız görünmüyor.

İris tarayıcısına kıyasla kulağa daha inandırıcı gelen bir başka iddia ise G5'in bir parmak izi tarayıcısına sahip olacağı. Geçen senenin amiral gemisi LG G4'te bulunmayan bu özellik, birkaç hafta önce tanıtılan LG V10'a dahil edilmişti.

LG G5'in Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 GPU ile gelmesi, 5,6 inç 2K ekrana (G4'ten 0,1 inç daha büyük) sahip olması bekleniyor. LG G4, Snapdragon 808 işlemci ve Adreno 418 grafik birimiyle gelmekteydi. Kamera alanındaysa 16MP'den 21MP'e doğru büyük bir sıçrayışın olması bekleniyor. Bununla birlikte kullanıcıya göre LG G4'ün 8MP'lik ön kamerası, G5'te yerini 5MP'lik bir kameraya bırakacak.

İris tarama özelliği, şimdiye kadar sadece bazı Windows Phone'lu telefonlarda göründüğünden G5 için büyük bir sürpriz olabilir. Bununla birlikte işlevin Windows'lu telefonlarda beklendiği kadar hızlı çalışmadığı biliniyor.

TechGrapple'a göre LG G5, Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak. Bu doğru çıkarsa G5, Nisan'da tanıtılan G4'ten daha erken piyasaya sürülecek demektir.

Okuyucu Yorumları