LG G5'in tarihi belli oldu!

Ortaya çıkan ilginç davetiyeler, LG G5'in bu tarihte tanıtılacağını ortaya koydu!

LG G5'in tarihi belli oldu!

LG, yeni telefonunun çıkışı hakkında küçük ipuçları vermekle yetinmiyor. LG G5'in tanıtılacağı tarihin 21 Şubat olacağı, resmiyet kazandı.

Burada şaşıracak çok şey yok çünkü LG'nin MWC 2016 için üç hafta önce dağıttığı notta bu tarihi görmüştük. Son davetiyeyle birlikte bu tarih, doğrulanmış oldu. Daha önemlisi ise Android'in en son sürümü Android 6.0 Marshmallow ile çalışacak olan LG G5'in tek başına gelmeyecek olması. Davetiye, tek bir cihazdan değil, "yeni arkadaşlardan", dolayısıyla birden fazla cihazdan bahsediyor.

LG 360 VR?

LG'nin senede iki amiral gemisi satmak istediği biliniyor, ancak davetiyedeki robot resmi sanki başka bir yeniliğe işaret ediyor. Davetiyedeki karakterler, sanal bir dünyanın ipucunu veriyor olabilir. Bu durumda LG G5 ile birlikte tanıtılacak cihazın LG 360 VR olabileceğini söyleyebiliriz. Sızıntı uzmanı Evan Blass da bugünkü bir tweet'inde aynısını söylemişti.

LG, Samsung Gear VR, Oculus Rift, yakında çıkacak olan HTC Vive gibi sanal gerçeklik cihazlarını uzaktan izlemekle yetinmek istemiyor olabilir. LG'nin bu dünyaya nasıl gireceğini biz de heyecanla takip ediyoruz.

Okuyucu Yorumları