LG gram 15, MacBook Air'i kıskandıracak!

LG'nin tanıtmaya hazırlandığı 15 inç'lik laptop'u, 11 inçlik MacBook Air'i bile gölgede bırakacak!

LG, gram 15 ile şaşırtacak!

LG, CES 2016'da yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. Bunlar arasında oyunculara ve profesyonellere hitap eden hem dizüstü bilgisayarlar hem de monitörler bulunuyor ancak bir ürün var ki hakkında çok konuşturacak.

LG'nin bu yıl tanıtmayı planladığı ürünlerden biri olan LG gram 15, 15 inçlik dizüstü bilgisayarlar arasında ağırlığıyla, daha doğrusu "hafifliğiyle" fark yaratacak cinsten. Yalnızca 980 gram ağırlığında olan LG gram 15, bu ağırlığıyla 11 inçlik MacBook Air'den daha hafif olmayı başarıyor. Öte yandan kasasında Skylake işlemciyi taşıyacak olan gram 15, bu anlamda da yüksek performans bekleyenlerin ilgisini çekecek.

LG'nin tanıtmayı planladığı diğer dikkat çekici modellerden biri de monitör ailesinde yer alıyor. LG 34UC98 olarak anılan yeni 34 inç IPS ekranlı LG monitör, 4K çözünürlüğü ve 21:9 görüntüleme oranıyla fuarın gözdelerinden biri olacak. Elbette bu LG'nin tek monitör modeli olmayacak. Bunun yanı sıra LG 27UD68 ve LG 34UM88 gibi 27 ve 34 inçlik farklı modellerin de görüleceği fuarda, özellikle bu iki model USB Type-C ve Thunderbolt 2 portlarıyla ilgi toplayacak.

Okuyucu Yorumları