LG L Fino ve L Bello, duyuruldu!

LG, G3'ün sevilen pek çok özelliği ile donattığı alt - orta seviye 2 yeni cebini tanıttı!

LG'den iki yeni telefon daha!

LG, akıllı telefon piyasasının alt bölümüne yönelik iki yeni telefonu LG L Fino ve L Bello'yu duyurdu.

LG'nin Berlin'deki IFA 2014'te göstereceği LG L Fino ve L Bello, firmanın amiral gemisi telefonu LG G3'ün Gesture Shot, Knock Code, QuickCircle Case ve ön kamera ışığı gibi özelliklerini üzerlerinde barındırıyorlar. 4.5 inç ekrana sahip LG L Fino, 800x480 çözünürlük (207ppi) sunuyor. 1.2GHz dört çekirdekli işlemciyle gelen telefon, 1GB RAM'le yetinirken arka tarafında 8 megapiksellik bir kamera, ön tarafında ise VGA kameraya yer veriyor. 1.900mAh pile sahip telefonun depolama alanı ise 4GB.

LG L Bello daha büyük, 5 inç'lik bir ekranla geliyor, ancak çözünürlüğü sadece 854x480. Bu ise inç başına 196 piksele denk geliyor, yani telefonL Fino'ya göre daha pikselli bir görüntü sunacak. 1.3GHz dört çekirdekli işlemciye sahip telefon, 1GB RAM'le ve 8GB dahili depolama alanıyla destekleniyor.

Farkı renk seçenekleryle sunulacak ceplerin ikisi de Android 4.4.2 KitKat ile çalışıyor. Güney Amerika'da yakında satışa sunulacak telefonun Avrupa ve Asya'ya da geleceği, LG tarafından doğrulandı. Bunun tam olarak ne zaman olacağı ve fiyatlar ise şimdilik bilinmiyor, ancak bütçenize uygun bir fiyatla çıkmalarını bekleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları