LG Monitöre Tasarım Ödülü

LG Electronics, dünyaca ünlü Reddot ve IF Material Tasarım Ödülleri yarışmalarında birinciliğe layık görüldü.

LG Monitöre Tasarım Ödülü

Dünyanın önde gelen üreticilerinden LG Electronics’in ürettiği monitörler 2 ayrı yarışmada birinciliğe layık görüldü. Endüstriyel tasarım alanında dünyanın en ünlü yarışmaları olan 2005 Reddot ve 2005 IF Material Tasarım Ödülleri bu sene LG tarafından üretilen monitörlere verildi. Daha önce bu yılın Ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenen CES 2005 fuarında da “en iyi buluş” ödülü alan LG monitörler, LX80 ve LX40 serisindeki mükemmel görünümü ile bu defa da tasarım dalında 2 ödül birden almış oldu.

LG Monitörler CNN'de

1995’ten bu yana yapılmakta olan Reddot Tasarım Yarışması’nda ödüller, “üstün tasarımlı” ürünlere veriliyor. Red Dot belgesi taşıyan ürünler, dünyanın her tarafında prestij sembolü olarak algılanıyor. Yarışmaya özel bir önem veren ve konuyla ilgili birer haber-program yayınlayan CNN international ve CBS TV’lerinin, LG tarafından üretilen LCD monitörler için “lider” tanımlaması yapması ise LG’nin aldığı ödüllere ayrı bir anlam kazandırdı.

Geçtiğimiz yıl dünya monitör pazarında %15’lik pazar payı ile 2 nciliğe oturan LG Electronics, f-ENGINE teknolojisi kullanılan FLATRON monitörleri ile pazarda bir numara olmayı hedefliyor.

Okuyucu Yorumları