LG'nin en ince cebi Türkiye'de!

Dünyanın en ince cebi olma ünvanına sahip LG Optimus Black, artık Türkiye'de!

LG'nin ince cebi Türkiye'de!

LG Electronics, çarpıcı parlaklıktaki 4 inçlik NOVA ekrana, 9.2 mm'lik dünyanın en ince akıllı telefonu LG Optimus Black'de hayat verdi.

LG Optimus Black, kullanıcılara, ideal cep telefonu görüntüsü için daha yüksek parlaklık seviyeleri, gerçek siyah ve beyaz renkler sağlarken, internette gezinmek, e-posta okumak ya da belge yazmak için daha kolay ve daha doğal bir tecrübe sunuyor. LG Optimus Black ile sunulan NOVA teknolojisi, aynı zamanda kullanıcıların iç veya dış mekanlarda güçlü güneş ışığının altında görünürlüğü korumasını da sağlıyor.

Geliştirilmiş aydınlatma gücünün yanı sıra, LG Optimus Black'teki NOVA ekran, genel iç mekan kullanımı sırasında, güç harcamasını klasik LCD'lere göre yüzde 50 oranında düşürüyor. Benzer bir şekilde AMOLED, internette gezinirken en sık kullanılan renk teması olan bembeyaz bir ekranı göstermek için NOVA'nın harcadığının iki katı güç harcıyor. LG Optimus Black'in 1500 mAh'lik pili de hesaba katılınca, kullanıcılar en yüksek parlaklık ayarlarında bile, günlük işleri için gereken enerjiye sahip olabilecekler.

LG Optimus Black aynı zamanda önemli uygulama ve içeriklere kolay ve daha hızlı erişmek üzere tasarlanmış bazı akıllı özellikler de sunuyor. Optimus UI (Kullanıcı Arayüzü) 2.0, kullanıcının tek bir dokunuşu ile kilitli ekrandan mesajlara, e-postalara ve cevapsız aramalara doğrudan ulaşmasına olanak sağlıyor.

LG Optimus Black'in tüm bu özellikleri Android 2.2 (Froyo) platformunda, Android 2.3 (Gingerbread) güncelleme olanağıyla birlikte sunuluyor.

Optimus Black Fiyatı:
999 TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları