LG'nin kavisli cebi internette göründü!

Samsung'un Galaxy Round'undan sonra, ilk büyük rakibi LG Flex de ortaya çıktı!

LG'nin "değişik" cebi göründü

LG'nin kıvrık cebi LG Flex'ten görüntüler ortaya çıktı. Samsung Galaxy Round'a rakip olması beklenen cebin kıvrımları biraz farklı.

Cebin basın görselleri olduğu iddia edilen görüntülerde 6 inç'lik Flex'i karanlık da olsa yakından görebiliyoruz. LG, yeni OLED panelinin 0.44mm kalınlığında ve 7.2 gram ağırlığında olacağını daha önce doğrulamış ve bu ekran ağırlığının 6 inç'lik panele ait olduğunu söylemişti. Bu da Flex'in 6 inç'lik ekran boyutunun gerçek olabileceğine bir başka işaret olsa gerek. Ekranda cam yerine plastik karışımlarının kullanılmış olması ise, onun bükülebilmesine ve "kırılmaz" hale gelmesine izin veriyor.

LG, Flex'in fiyatıyla veya ne zaman çıkacağıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmasa da cihazın Kasım ayı içerisinde tanıtılabileceği iddia ediliyor.

Kıvrımdaki fark

Samsung ve LG şu sıralar kıvrımlı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlıyorlar. Sızan bu son görüntüyse LG'nin telefonunu farklı, yukarıdan aşağıya büktüğünü gösteriyor. LG'nin rakibi Samsung'un Galaxy Round'u, Flex'in aksine sol ve sağ kenarlarından bükülmüştü.

Okuyucu Yorumları