LG'nin yeni ses ve görüntü ürünleri tanıtıldı

LG'nin geliştirilmiş akıllı TV fonksiyonları ve fazlasını sunan yeni ürünleri ortaya çıktı!

LG, CES 2013'e hazır!

LG Electronics, Las Vegas'ta düzenlenecek CES fuarında sergileyeceği 2013 ses ve görüntü ürün yelpazesini tanıttı. Yeni ürünler arasında BH9430PW 9.1-kanallı hoparlör sistemi, NB4530A Sound Bar Sistemi, Akıllı TV özelliklerine sahip SBP730 Blu-ray oynatıcı, ND8630 Çift Yuvalı Hoparlör ve NP6630 Taşınabilir Hoparlör debulunuyor. Bu gelişmiş ürünler, LG'nin kullanıcılara büyüleyici ses, Akıllı TV işlevselliği, sezgisel bir kullanıcı deneyimi ve en son 3D teknolojisini sunma taahhüdünü de açık şekilde ortaya koyuyor.

"Bir ev sinema sistemi salt televizyon ve hoparlörlerin çok daha ötesine geçen, kapsamlı bir pakettir," diyen LG Ev Elektroniği CEO'su Havis Kwon sözlerine şöyle devam etti: "LG olarak, tüketicilerin gerçekten sarmalayıcı bir ev sineması deneyimi yaşayabilmesini sağlamak için üstün ses ve görüntü ürünleri sunuyoruz. LG, ileri teknolojileri, CINEMA 3D özelliklerini, akıllı bağlanabilirlik ve kontrolü uygulayarak, ses vegörüntü segmentindeki liderliğini 2013 yılında da sürdürecek."

Gerçek sinema sesi: Sinema salonunu aratmayan ses sistemi

BH9430PW, filmizleme deneyimini bir üst düzeye taşımak üzere tasarlanmış, yüksek kaliteli bir surround ses hoparlör sistemi olup, gelişmiş bir ses performansı sunuyor. Dörtçok yönlü tallboy hoparlör tarafından üretilen nefes kesici ses korosu tüm odayı bir sinema salonu ile boy ölçüşebilecek bir ses düzeni ile çevreliyor. Sistemin 3D Surround İşlemcisi, bir yandan farklı yönlerde ses dağıtırken diğer yandan da uygun ses dengesini korumak üzere içeriği sürekli olarak analizediyor. Ayrıca, LG'nin ses konilerinin üretiminde kullandığı yüksek çekme dayanımlı Aramid elyaf da sıfıra yakın parazitli, net, derin baslara sahip dahageniş bir ses yelpazesi sunulmasını mümkün kılıyor. BH9430PW, cihazları şarjetmek ve saklanan içeriğe erişim sağlamak üzere bir iPod yuvası da barındırıyor.

Gelişmiş ses: Premium TV için iyi bir eş

Gelişmiş ses: Premium TV için iyi bir eş

Gelişmiş ses: Premium TV için iyi bir eş

Siyah ve gümüş rengi ile ince bir tasarıma sahip olması NB4530A Sound Bar Sistemi'ni günümüzün ince profilli premium televizyonları için ideal bir eş haline getiriyor. Sistem, 2.1 kanal, 310W hoparlörler ve LG'nin gelişmiş 3D Surround İşlemcisi ile son derece zengin bir ses üreterek tüm bu özellikleriyle, tek bir kompakt, yönetilebilir hoparlör birimine sığarak, alandan tasarrufu da en üst düzeye çıkarıyor. 35 mm yüksekliğindeki bu şıkve güçlü Sound Bar Sistemi premium televizyonunuz için de mükemmel bir eş. Ayrıca,Bluetooth özelliği ile akıllı telefonlar, tablet ve dizüstü bilgisayarlardan kablosuz ses akıtımını kolaylaştırıyor.

Bağlantı merkezi: LG'nin akıllı TV özelliklerine sahip 3D Blu-ray oynatıcısı

Hulu Plus, Pandora, Netflix ve YouTube gibi premium VOD hizmetler gitgide yaygınlaşırken, bu içerik sağlayıcılar ile ortaklıklarını güçlendiren LG, Blu-ray diskleri olsun ya da olmasın en son eğlence içeriklerini kullanıcılara ulaştırıyor. BP730 aynı zamanda içeriğin akıllı telefonlar ve diğer harici cihazlar üzerinden kablosuz olarak ve pürüzsüz şekilde yansıtılması için NFC'yi de destekliyor. Bu paket, sahip olduğu sofistike özellikleri ile 2013 Uluslararası CES İnovasyon Ödülü'ne de layık görüldü.

Tarz sahibi Bağlanabilirlik: Müzik Akıtımlı Kablosuz Çift Yuvalı Hoparlör

ND8630 Çift Yuvalı Hoparlör, hem iOS hem de Android işletim sistemli mobil cihazlar için bağla ve oynat özelliği sunuyor. 80W gücündeki hoparlör, tüm bağlı cihazların pillerini de şarj ediyor. Ayrıca, Bluetooth ve Apple AirPlay destekli akıllı telefonlar ile tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar üzerinde kayıtlı olanmüzik dosyalarını da tanıyarak kablosuz bağlantı ile çalabilme özelliği taşıyor. Hoparlörün silindirik tasarımı aynı zamanda görsel olarak çekici doğrudan bağlanma seçeneği de sağlıyor.

Yollardaki harika ses: LG'den kablosuz taşınabilir hoparlör

NP6630, LG'nin en yeni taşınabilir hoparlörü. 20W gücündeki bu çok yönlü ürün, mobil cihazlardan kablosuz olarak müzik çalmak için NFC, AirPlay ve Bluetooth özelliklerini destekliyor. NP6630 kullanıcıları ister kampta, ister piknikte, ister kumsalda olsun, bir akıllı telefonun sunduğundan çok daha iyi bir ses deneyiminin tadını çıkartabilecekler.

Okuyucu Yorumları