LG'nin yeni tasarımı MWC'de ortaya çıkıyor!

LG, yenilediği tasarım felsefesini MWC'de tanıttığı yepyeni cepleri ile ortaya çıkarıyor!

LG'den yeni tasarım anlayışı!

LG Electronics (LG) akıllı telefon sektöründeki liderliğini, yeni L-Style dizayn kimliğini Mobile World Congress 2012'de (MWC) tanıtarak bir adım öteye taşıdı.

L-Style, stilinde gizlediği detaylar sayesinde "zamanla eskimeyen bir görüntü" ortaya koymayı amaçlıyor.

LG Mobil İletişim Bölüm Başkanı ve CEO'su Dr. Jong-seok Park'ın açıklamaları ise şöyle oldu: "Telefon seçimlerinde müşterilerimiz için seçimlerini etkileyen en önemli faktörlerden biri de telefonun dizaynıdır. Akıllı telefon kullanımının artmasıyla biz de bazen daha fonksiyonel dizaynlar yaratmaya çalışıyoruz. Fakat L-Style sayesinde LG olarak köklerimize geri dönüyor ve ürünlerimizin müşterilerimizin hayat şartlarına nasıl uyum sağlayacağına odaklanıyoruz. "

L-Style'ın dizayn felsefesi beş elementten oluşuyor: Rahat bir hayat tercih edenler için "Modern Square Style", daha ince görüntü isteyenler için "Floating Mass Technology", kullanımı kolay bir tuş düzeni için "Seamless Layout", metalik desenleri vurgulayan "Harmonized Designe Contrast" ve duyuları harekete geçiren "Sensuous Slim Shape" ile dikkat çekecek.

MWC'de bu sene L-Style stilini yansıtan 3 yeni akıllı telefon sunulacak. 3.2 inçlik ekranıyla Optimus L3 ilk defa Mart ayı içerisinde Avrupa'da piyasaya sürülecek. Bu telefonun ardından Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile uyumlu, 4.0 inç ekrana sahip Optimus L7 4.3 inçlik ekranlarıyla piyasada olacak. Telefonların Türkiye'ye geliş zamanları henüz belirlenmedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları