LG Optimus G Türkiye'de tanıtıldı

LG, dört çekirdekli Snapdragon işlemciye sahip cebini Türkiye'de tanıttı!

LG Optimus G Türkiye'de!

LG, 8 Mart Cuma günü Çırağan Oteli'nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla yeni akıllı cep telefonu Optimus G'yi tanıttı. Ülkemizdeki teknoloji takipçilerinin merakla beklediği Optimus G, dünyanın ilk Snapdragon dört çekirdekli işlemcisine sahip akıllı telefonu olma özelliği taşıyor.

Snapdragon S4 Pro işlemcisi sayesinde Optimus G, cep telefonunda performansı artırıyor. LG Innotek and LG Display tarafından geliştirilen en yeni G2 Touch Hybrid ekrana sahip yeni telefon, darbelere karşı geliştirilmiş yeni teknolojisi sayesinde daha dayanıklı. LG Chem'in inovatif çalışmaları ile Optimus G diğer akıllı telefonlara göre çok daha uzun pil ömrü sunuyor. LG Optimus G ayrıca yüksek çözünürlüklü 13.0MP fotoğraf makinesi ile akıllı telefonunda eğlencenin dozunu artırmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Modern tasarım

LG, Optimus G'de yeni ve inovatif bir tasarım anlayışını hayata geçiriyor. Telefonun arka kapağında bulunan premium cam, şık ve modern bir görünüm sağlarken ince tasarım, telefonun elde kolay şekilde tutulmasına olanak tanıyor.

Basın toplantısında konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, Optimus G'nin kullanıcılara en üstün telefon deneyimini yaşatmak üzere ileri teknojileri bir araya getirme arzusuyla ortaya çıktığını söyledi. Optimus G'nin akıllı telefon pazarındaki dengeleri değiştirmesini beklediklerini dile getiren Calvin Cho sözlerini şöyle sürdürdü: "Optimus G, küresel tanıtımı yapıldıktan sonra dünya çapında birçok prestijli ödülün sahibi oldu. Buna örnek olarak, 2013 CES Innovations Tasarım ve Mühendislik ile iF Product Tasarım Ödülü sayılabilir. Donanım performansı ve kullanım kolaylığıyla Optimus G, şu an dünyanın en güçlü akıllı telefonu unvanına sahip."

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise Optimus G'nin hızlı performansının yanı sıra kullanıcıları memnun edecek uzun pil ömrü ve geliştirilmiş dokunmatik ekran ara yüzleriyle dikkat çektiğini vurguladı. Gürsoy, "LG'nin UX özelliği ve en son teknolojileri, kullanıcıların mobil yaşam tarzını daha renkli hale getirmek için Optimus G'de bir araya geliyor" dedi.

Okuyucu Yorumları