LG V20 tanıtıldı! İşte sundukları...

Çift ekran / çift kameralı ve ilk Android 7.0'lı telefon olacak olan LG V20, resmi olarak tanıtıldı...

LG V20 tanıtıldı! İşte sundukları...

LG'nin beklenen telefonu V20 sonunda tanıtıldı. Android 7.0'la gelen ilk telefon modeli olacak olmasıyla nam salan ve elbette çift kamera ve çift ekran özellikleriyle de ilgi odağı olan LG V20, bugün resmi olarak ortaya çıktı. Peki, telefon ne gibi özelliklere sahip? Şimdi bunlardan bahsedelim.

LG, V10 modeliyle çift kamera sistemi ve çift ekranı bizlerle tanıştırmıştı. Buna yeni modeli LG V20 ile de devam eden şirket, yine 2K çözünürlüklü 5.7 inç ana ekran ve 160x1040 piksellik 2.1 inç boyutunda ikinci ekran sunuyor.

Snapdragon 820 işlemciden güç alan LG V20, Adreno 530 grafik birimine yer veriyor. 4 GB RAM ve 32 GB ile 64 GB depolama alanı seçeneğiyle gelen LG V20, microSD kart slotuyla 256 GB'lık genişleme sağlıyor. Kategori 12 LTE desteğiyle şu an piyasadaki en hızlı mobil internet deneyimini de yaşatacak olan LG V20, kuşkusuz 802.11ac Wi-Fi desteği de getiriyor. Öte yandan telefonun USB portu da USB-C'ye güncellenmiş.

Peki, telefonun kameraları nasıl? Selef modele göre güncellemeler yapılan kameralar, artık daha yetenekli. 16 megapiksel ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip olan arka kamera, burada bize lazer ve faz algılamaları odak sistemini beraber getiriyor. Çift kamerasıyla ilginç bir deneyim yaşatan V10'un sahip olduklarını bir adım öteye taşıyan LG, 4K video kayıt imkanını da bizlere V20 ile sunuyor. Ön kamerada da diyafram seviyesi düşürülerek f/1.9'a güncellenmiş. Ancak burada artık tek kamera görüyoruz. 5MP'lik ön kameranın performansını açıkçası merak ediyoruz. Elbette bunu, telefonu test merkezimizde ağırladığımızda deneyeceğiz.

LG V20'nin satışa ne zaman çıkacağıyla ilgili henüz bir açıklama yok.

Okuyucu Yorumları