LG VU 3: Onun farkı, ekranından gizli!

Piyasada 5 inç ve üzeri ekrana sahip onlarca cep var. Ama bu yeni canavar, diğerlerinden çok farklı!

Onun farkı, ekranından gizli!

Dev ekranlı akıllı telefon yarışında sular durulmuyor. Birkaç sene önceye kadar alay konusu olan dev ekranlı akıllı telefonlar, veya bugünkü isimleriyle phablet'ler artık telefon üreticilerinin amiral gemisi kabul ediliyor.

LG de yeni phablet'ini duyurarak yarıştan kopmadığını gösterdi. VU 3 isimli yeni model, alışılmış dev ekranlı telefonlara oranla biraz farklı görünüyor çünkü ekranın genişliği daha fazla tutulmuş. 4:3 görüntü oranına sahip Android işletim sistemli ve 5,2 inç boyutundaki telefon, 1.280 x 960 piksel çözünürlüğü destekliyor.

LG'ye göre bu alışılmamış "kareye yakın" telefon, web sayfalarının, dijital dergi ve kitap gibi yayınların okunmasını kolaylaştırıyor.

Dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisine sahip telefondaki Android sürümü ise 4.2.2. Telefonun kamerası 13 MP çözünürlüğü destekliyor. Telefonun bir diğer ilginç özelliği ise ekrana çift tıklayarak telefonu uyandırmanın mümkün olması; Amber güncellemesi ise pek çok Lumia'ya gelen özellik gibi... Telefonun fiyatıysa henüz belli değil.

Okuyucu Yorumları