LG yeni bir mağaza açtı!

LG Electronics Türkiye'deki 11. Mağazası Akmerkez'de açtı. İşte önemli isimlern katıldığı açılış...

LG'den yeni mağaza!

Tüketici elektroniği, beyaz eşya, IT ve mobil iletişim ürünlerinde dünya devi LG Electronics, Türkiye'deki 11., İstanbul'daki 4. Mağazasını Akmerkez'de açtı

LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim: "LG Electronics olarak 2010 yılında 500 milyon doların üzerinde ciro hedefliyoruz. Amacımız 2011 yılında 1 milyar dolar ciroya ulaşarak Türkiye'nin en büyük elektronik şirketlerinden biri olmak"dedi

Tüm dünyayı etkisi altına alan global ekonomik krize rağmen büyüyen nadir firmalardan biri olan ve 2009'da Türkiye'deki ekonomik daralmaya rağmen cirosunu 2008 yılına göre %100 arttırmayı başaran LG Electronics, 2008 yılında başlattığı yeni yapılanma sürecini, açtığı yeni mağazalarıyla devam ettiriyor.

Dünya devi teknoloji firması LG Electronics bu kapsamda , Türkiye'deki 11., İstanbul'daki 4. mağazasını, LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim ve Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Hong Jungkyu'nun ev sahipliğinde düzenlediği bir etkinlikle Akmerkez'de açtı.

Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Hong Jungkyu...

Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Hong Jungkyu...
Çok önemli isimler açılıştaydı

Açılışta bir konuşma yapan LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim; "Türkiye'deki 11. mağazamızı açmaktan son derece mutluyuz. Mağazalarımızı çalışanlarımız, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız tarafından benimsenen, global marka kimliğimizi yansıtan, dünyaya farklı açılardan baktığımızı gösteren, dinamik ve sofistike mağaza anlayışımız doğrultusunda yapılandırıyoruz.

Satış noktasında geçirilen zamanların gittikçe arttığı bir dönemde, mağazalarımızın sadece stil sahibi tasarıma, akıllı teknolojilere sahip olmasını değil aynı zamanda mükemmel müşteri deneyimi yaşatan ve vizyonumuzu yansıtan yerler olmasını sağlıyoruz.

LG marka kimliğini tüketicilerimize daha iyi bir şekilde aktarabilmek için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde LG mağazalarını hizmete açmaya devam edeceğiz. Bu satış noktalarımız, yeni marka kimliğimizi hayata geçirmemizde önemli birer araç olacak

." dedi.

LG Türkiye, 1984'ten bugüne...

LG Türkiye, 1984'ten bugüne...
LG zannedilenden daha uzun süredir Türkiye'de

Christopher Kim sözlerine şöyle devam etti; "1984 yılında Türkiye'de irtibat ofisi kurarak başladığımız yolculuğumuzu, 2008 yılının Nisan ayında açtığımız Türkiye ofisimiz ile yeni bir yapılanma süreciyle devam ettirdik.

Bu yapılanma süreci içinde organizasyon yapısından satış sonrası hizmetlere, müşteri ilişkilerinden dağıtım stratejisine, ürün gamından insan kaynaklarına kadar her alanda yatırımlar gerçekleştirerek büyük başarılara imza attık.

Yine Nisan 2008'den bu yana LEVANT bölgesi olarak tanımlanan ve Fas, Mısır, İsrail, Suriye, Tunus, Cezayir, Lübnan ve Libya ülkelerinin yer aldığı grubun lider ülkesi olarak pek çok yeniliğe imza attık. LG Electronics olarak 2010 yılında 500 milyon doların üzerinde ciro hedefliyoruz. Amacımız 2011 yılında 1 milyar dolar ciroya ulaşarak Türkiye'nin en büyük elektronik şirketlerinden biri olmak.

"

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları