LG'den 4.100mAh'lik LG X Power ve fazlası!

LG, pil ömrü sorunu yaşamak istemeyenler için 4.100mAh'lik LG X Power'ı ve fazlasını ortaya çıkardı!

LG'den 4 yeni telefon daha!

LG, farklı yeteneklerle öne çıkan dört yeni orta seviye telefonunu tanıttı.

LG X Power, 24 saatten fazla dayanan bir telefon isteyenler için 4.100mAh gücünde pille geliyor. 5,3 inç HD ekrana, dört çekirdekli 1,3GHz dört çekirdekli işlemciye, 2GB RAM'e ve 16GB dahili depolamaya sahip telefonda 13MP'lik bir arka kamera, 5MP'lik bir ön kamera bulunuyor. Daha önce 4.000mAh'lik pillere sahip telefonlar görmüştük, ancak bu telefonlar genellikle daha büyüktü.

LG'den 4.100mAh'lik LG X Power ve fazlası!

LG X Power ise 148.9 x 74.9 x 7.9mm boyutlarında ve 139 gram ağırlığında. Çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmayan X Power, beş renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

LG X Mach

LG X Mach

Çift sim kartlı LG X Mach, LTE Cat 9 3CA'nın sınırlarını zorlamak üzere Asya ve Avrupa'da satışa sunulacak. 1,8GHz altı çekirdekli işlemciye, 3GB RAM'e ve 32GB dahili depolama alanına sahip telefon, 5,5 inç'lik Quad HD IPS ekranıyla LG X Power'ın çözünürlüğünü solluyor. 149.1 x 76.5 x 8.9mm'lik boyutlarıyla biraz daha kalın olan X Mach, 150 gram ağırlığında.

Arka tarafında parmak izi tarayıcısına sahip telefonun ses düğmeleri de arka yüzde yer alıyor. Cihazın pil gücü ise 3.000mAh.

LG X Style ve LG X Max

Bu iki telefonu yeterince büyük bulmadıysanız, LG'nin henüz tamamen ortaya çıkarmadığı LG X serisi yeni LG X Style ve LG X Max size göre olabilir.

LG X Style, kavisli hatları ve çok ince gövdesiyle üst düzey telefonlar kadar iyi görünmeyi umuyor. LG X Max ise "çoklu ortam içeriğini tüketmeye elverişli" boyutlarda, daha geniş bir ekranla geliyor.

Bu sene tanıtılan LG X Screen ve LG X Cam ile birlikte artık arasından seçim yapabileceğiniz altı LG X serisi telefon var. LG bu telefonlarında önemli bir özelliğe ( pil, hız, iyi tasarım, büyük ekran) yer vererek, LG G5 veya LG V10'a uygun fiyatlı bir alternatif oluşturmak istiyor.

Okuyucu Yorumları