LG’den dünyanın en ince monitörü

LG Electronics, üstün özelliklere sahip, tasarım harikası yeni buluşu olan LCD monitörü ürettiğini açıkladı. Bu yeni ürünler, oyun tutkunlarından, profesyonellere ve iş amaçlı kullanımlara kadar, bir çok farklı kesime hitap etmeyi bekliyor.

LG’den dünyanın en ince monitörü

Yüksek performanslı LCD Teknolojisi ve geliştirilmesinde dünya lideri olan LG Electronics, 2005 Elektronik Tüketicileri Fuarında “en iyi buluş” ödülüne FLATRON L1730S, monitörü ile layık görüldü.

Yeni bir tasarım olan FLATRON L1780Q ve L1740P, farklı tüketicileri tatmin edebilecek özelliklere ve göz kamaştırıcı tasarıma sahip. Her iki model de, 2005 yılında LG Electronics’in endüstrideki konumunu güçlendirecek.

Hareketli görüntüler mükemmelleşecek

L1780Q’nun devrim niteliğindeki özelliği ise, 8 ms’lik ekran yenileme hızı ile piyasada var olan en hızlı monitor olması

Yeni tasarım FLATRON L1780Q ile boş alan kazanmakla beraber arzulanan renk ve görüntü kalitesine sahip olmanın farkını yaşayabiliyorsunuz. Bu yeni monitörün 17-inch (L1780Q) ve 19-inch’ lik (L1980Q) modelleri bulunmaktadır.

FLATRON f-Engine sayesinde tüketiciler, LCD ekrandaki en gerçek renk kalitesine sahip olmanın tadını çıkaracaklar.

Tüm bunlara ek olarak monitor açısı 360 derece ayarlanabilmekte ve ürün ile verilen yazılım sayesinde monitörün mevcut açısına gore ekrandaki görüntelerin otomatik olarak ayarlanmasına heyecanla tanık olabilirsiniz.

Tasarım ve fonksiyonellik sanat eserine dönüştü

Tasarımda en üst noktada ola FLATRON 1740P modeli, stil ve fonksiyonellik arayan tüketiciler için mükemmel bir seçim olacak. Bu monitörlerin 17, 19, 20 ve 23 inch’lik modelleri piyasada yer alacak.

Kemerli bir arka tasarıma sahip olan bu monitörde, daha önceki modellerde kullanılmış siyah rengin yanına gümüş rengi de eklenmiş. Dolayısı ile muhteşem tasarımı ile çevre dekorasyonuna tam anlamda uyum sağlayabilmekte.

- Tasarım harikası, üstün özellikli bu yeni buluş LCD Monitör, farklı kesimlere hitap etmeyi bekliyor.
- Dünyanın en ince monitörü olan FLATRON L1780Q, 8 ms’lik ekran yenileme hızı ile özellikle oyun tutkunlarının baş köşesini süsleyecek.
- FLATRON L1740P, kemerli arka tasarımı ile üstün özelliklerinin yanı sıra dekoratif bir görünüme de sahip.

Okuyucu Yorumları