LG’den TV Yayını Alabilen İlk MP3 Çalar

Dijital yayınları alan dünyanın ilk dahili hafızalı MP3 çaları piyasada.

LG’den TV Yayını Alabilen İlk MP3 Çalar

Tüketici elektroniği ve mobil iletişimde dünya lideri LG Electronics, mobil yayın (DMB) özelliğine sahip dünyanın ilk dahili hafızalı MP3 çalarını piyasaya sürdü. FM35 model MP3 çalar, 52-92-14 mm’lik genişlik-yükseklik-kalınlık ölçüleriyle küçük ve kullanışlı bir görünüme sahip. MP3 çalar, LG’nin cep telefonları, notebook bilgisayarlar ve PDA’lerde kullandığı DMB özelliğini taşıyan bir diğer ürün olarak tüketici tercihlerine yeni bir alternatif ekliyor.

LG Electronics Pazarlama Bölümü Başkanı Si-Bum Park; “FM35, inceliği ve DMB özelliğini taşıyan bir cihaz olarak küçüklüğüyle rakipsiz. FM35 kullanıcıları, cihazın 2GB’lık dahili hafızası sayesinde sevdikleri tüm şarkıları yanlarında taşıyabilecekler. DMB özelliğini taşıyan ürünlerimizle tüketicilere hayat tarzlarına en uygun mobil TV’yi seçme fırsatı veriyoruz. DMB ürün hattımızı güncellemeyi ve geliştirmeyi sürdürerek mobil yayın cihazı pazarındaki liderliğimizi pekiştireceğiz.”, dedi.

FM35, minimalist bir tasarıma ve siyah-beyaz ön yüzeyi ile cilalanmış bir görünüme sahip. Cihaz, 2.4 inç, 16:9 görüş oranı taşıyan LCD ekranı ile kullanıcılarına dijital yayınları en ince ayrıntıları ile izleyebilme imkanı sağlıyor. FM35’in 360 derece dönebilen anteni de yüksek görüntü kalitesi yakalanmasına yardımcı oluyor. 2GB’lık hafızası ile 500’e yakın müzik dosyasını depolayabilen FM35; MP3, WMA, OGG, AVI, ASF gib yaygın ses dosyası formatlarının tümünü destekliyor.

FM35’in, USB ya da cep telefonu bağlantı kablosuyla şarj edilebilen lityum iyon polimer pili, 4 saate kadar DMB yayını izlenebilmesine ya da 55 saat boyunca müzik dinlenebilmesine olanak sağlıyor. FM35, ayrıca bilgisayardan indirilen fotoğraf ve yazı dosyalarını depolayarak, kullanıcılarına hareket halindeyken dosyalarına ulaşma imkanı sunuyor. MP3 çalar, USB 2.0 ve 1.8mW’lık yayın çıkışı ile çok hızlı veri aktarımı yapabilme özelliğine sahip.

Okuyucu Yorumları