LG'den yeni kalemli telefon: LG Stylus 2

LG, Samsung'un Note serisine rakip olacak yeni telefonunu MWC 2016 öncesinde tanıttı!

LG'den bir telefon daha!

Dün iki yeni telefonunu tanıtan LG, bugün de yeni kalemli telefonu LG Stylus 2'yi tanıttı.

LG Stylus 2, çok fazla para harcamadan verimliliğe yönelik, kalemli bir telefon sahibi olmak isteyenlerin kalbini kazanmayı amaçlıyor. LG'nin üzerinde durduğu özelliklerin başında elbette çıkartılabilen kalem geliyor. Kalemi elinize aldığınız gibi Pen Pop menüsünü görüyorsunuz. Bu menüyü kullanarak not defterini veya Pop Scanner'ı açabiliyorsunuz. Kalemin ucu nano-kaplamaya sahip olduğundan LG'ye göre daha isabetli çizimler yapmanızı sağlıyor.

Pen Keeper işlevi ise kalemi telefonun dışındayken harekete geçtiğinizde, size kalemi unuttuğunuzu söylüyor. Tabi, LG'nin kalemi yürürken de tutabileceğimizi hesaba katmış olmasını umuyoruz.

LG'nin kalemden bu kadar çok bahsetmesinin nedeni, telefonun diğer özelliklerinin pek etkileyici olmaması. 5,7 inç'lik ekrana sahip telefonun ekran çözünürlüğü 720p'den ibaret. Bu, ekranın piyasadaki uygun fiyatlı telefonlardan bazılarından geri kaldığını gösteriyor. İsmi açıklanmayan dört çekirdekli bir işlemciye sahip Stylus 2, 1,5GB RAM ve 13 megapiksel arka kamerayla geliyor. Telefonun 3.000mAh kapasiteli pilini sökmeniz mümkünken, microSD kart seçeneği ise muhtemelen çoğu kullanıcının hoşuna gidecek.

LG Stylus 2'nin fiyatı henüz bilinmiyor. Dahası çıkış tarihi konusunda da herhangi bir açıklama yok.

Okuyucu Yorumları