LG'nin yeni amiral gemileri şekilleniyor

LG'nin modüler G5 ve çift ekranlı V20'si, gelecek amiral gemileri konusunda da ipuçları veriyor...

LG'nin yeni amiral gemileri şekilleniyor

LG, akıllı telefon pazarında güzel işlere imza atıyor. Özellikle son dönemde G5 ve V10 modelleriyle getirdiği yenilikler ve öte yandan yine kavisli ekran denemeleriyle pazara hareket katan şirket, şimdi de V20 ile yoluna devam ediyor. G serisi ile modüler konsept getiren şirket, V serisi ile ise daha geleneksel bir yol izleyecek, ancak amiral gemisi çizgisini de sürdürecek.

G serisinde güç düğmesini arka yüzde kullanarak yeni bir akım başlatan LG, ayrıca kavisli ceplerle de kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmıştı. Şimdi son olarak G5 modeliyle "kısmi" modüler tasarımı bizlere sunan LG, V ailesiyle de çift ekran ve çift kamera gibi yeniliklerle takipçilerini tanıştırdı. Gelen haberlere göre, LG'nin önümüzdeki günlerdeki hamleleri de aynı çizgide sürecek. Güney Koreli şirketin, G serisi ile modüler tasarımına, gelecek telefonda daha fazla yer ayırması bekleniyor. Elbette burada artık yalnız değil. Her ne kadar Google'ın "modüler tasarımlı" Project Ara'sı iptal olmuş olsa da, Lenovo'nun tanıttığı modüler parçalı Moto Z, LG'nin karşısında dişli bir rakip olarak önümüzdeki yıllarda da kendini gösterecek gibi.

LG V20 özelinde ise, Android 7.0'la gelen ilk modeli yaratan LG, böylece büyük bir bilinirlikle piyasaya çıkacak. Bu büyük avantaj, ancak telefonun akıbetini önümüzdeki günlerde geleceğiz. Elbette her zaman olduğu gibi LG V20'nin de detaylı incelemesini sayfalarımızda görebileceksiniz.

Okuyucu Yorumları