LG’nin yeni model Monitör ve Notebook'ları tanıtıl

LG Electronics’in yeni nesil işlemcili notebookları ve yeni model monitörlerinin Türkiye’de satış ve pazarlamasını yapan Boğaziçi Bilgisayar, yeni ürünlerini tanıttı.

LG’nin yeni model Monitör ve Notebook'ları tanıtıl

Halen LG dizüstü bilgisayarlarının satışını gerçekleştiren Boğaziçi Bilgisayar, LG ile yaptığı yeni anlaşmayla LG monitörlerinin de satış ve dağıtımını üstlendi.

“LG ürünleriyle rekabet avantajı yakalayacağız”

LG Electronics ve Boğaziçi Bilgisayar’ın düzenlediği toplantıda, bayilere ve basına yeni model LG Notebook ve monitörler tanıtıldı. Toplantıda, LG Electronics ile Boğaziçi Bilgisayar arasında yapılan LG Monitor distribütörlüğü anlaşması bayilere duyuruldu. Toplantıda konuşan Boğaziçi Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tecdelioğlu, LG ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını belirterek, “Dünyanın dev bilişim firmalarından LG, geliştirdiği teknolojiler ve ürünler ile hayatımıza büyük kolaylık getiriyor. Ürün kalitesi ve üstün teknolojik özellikleri ile rekabet avantajları yaratan LG markası ile önemli satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“LG ve Boğaziçi işbirliğini yeni ürünlerle arttırıyor”

Toplantıda söz alan LG Türkiye Genel Müdürü Jae-Geun Yoo ise Türkiye’de çeşitli alanlardaki LG markalı ürünlerin, satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerine yatırım yaptıklarını anlattı. Türkiye’de giderek büyüyen bir organizasyon yapısına ulaştıklarını belirten Yoo, “Boğaziçi Bilgisayar’ın bilişim alanındaki önemli iş ortaklarımızdan biri olacağına inanıyorum. Anlaşmamızın hayırlı olmasını ve başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim” dedi.

Efendy Show Merkezi’nde düzenlenen geceye katılan bayiler, sürpriz gösteri ve ENBE Orkestrası eşlinde keyifli dakikalar geçirdi. Bayiler, toplantı alanında sergilenen yeni ürünler hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldular.

Okuyucu Yorumları