LG'nin yeni telefonu Bello II tanıtıldı

LG, Android 5.1.1'li yeni telefonu Bello II'yi ortaya çıkardı! İşte özellikleri...

LG'den yeni telefon!

LG'nin L serisi altında kullanıcılarla buluşacak olan yeni akıllı telefonu Bello II tanıtıldı. Ağustos'ta pazara sunulacak olan Bello II, giriş segmentinde kendine yer buluyor. Ancak giriş segmentine üst seviye telefon modellerinde görülen özellikleri getirecek olan Bello II'nin bu anlamda fark yaratması bekleniyor.

5 inç boyutunda bir ekranın ve FWVGA (854x480 piksel) çözünürlüğün sahibi olan Bello II, dört çekirdekli 1.3 GHz hızında çalışan MediaTek MT6542 işlemciyle geliyor. 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 3G bağlantı, Wi-Fi 802.11 b/g/n kablosuz ağ, Bluetooth 4.0 desteği ve 2540 mAh kapasitesinde batarya gibi giriş segmentine uygun teknik özelliklere sahip olan Bello II, ayrıca üst segment bazı özellikleri de taşıyor. Bunlar arasında LG'nin Knock Code, Gesture Shot ve Selfie Flash gibi özelliklerini bulunduran Bello II, böylece ilgi çekecek gibi.

Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi altında LG UX 4.0 arayüzünü çalıştıran Bello II, çift SIM kartlı modeliyle de temin edilebilecek. Yine telefonun beyaz, Titan ve altın renk seçenekleri de kullanıcılara sunulacak.

Okuyucu Yorumları