Lidyum'un yönetimi artık ona emanet

Lidyum'un yönetimi artık Barbaros Akkoyunlu'ya emanet.

Lidyum'a yeni genel müdür

Bilişim güvenliği konusunda dünyanın önde gelen yazılım ve donanım ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapan Lidyum'un yönetimi artık Barbaros Akkoyunlu'ya emanet.

Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği F-Secure, Cyberoam, Sophos ve Trustwave gibi dünyanın önde gelen yazılım ve donanım ürünleriyle, giderek daha fazla önem kazanan bilişim güvenliği alanında profesyonel çözümler sunan Lidyum'un Genel Müdürlük görevine Barbaros Akkoyunlu getirildi. Akkoyunlu, Lidyum'daki görevine Aralık 2015 itibarıyla başladı.

Barbaros Akkoyunlu yeni görevi ile ilgili olarak; "Lidyum'da böyle bir sorumluluk almaktan dolayı çok heyecanlıyım. Siber saldırı ve güvenlik tehditlerinin bu kadar yoğun olduğu ve daha da yoğunlaşacağını öngördüğümüz bir dönem geçiriyoruz. Böyle bir dönemde güvenlik konusunda güçlü ürün gamı ve güçlü bir ekiple çalışacak olmak Lidyum olarak başarılı işlere imza atacağımızın göstergesidir." dedi.

Bilişim güvenliği sektöründe yaklaşık 15 yıllık mesleki deneyime sahip olan Akkoyunlu, iş hayatına Panda Antivirüs Bayi Sorumlusu olarak başlamış, ardından Küresel Teknoloji Sistemleri'nde Proje Yöneticisi olarak çalışmıştır. 2003 yılında Kaspersky ve F-Secure distribütörlüğünü üstlenen 64K Bilgisayar'da Bayi Sorumlusu olarak görev alan Akkoyunlu, 2005 – 2015 yılları arasında da ESET Türkiye Satış Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. 1982 yılında İstanbul'da doğan Barbaros Akkoyunlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Okuyucu Yorumları