Lifecell'den GB Hesabına Son Veren Yeni Paket!

Lifecell'den GB hesabına son veren yeni 'Hadi Üçlük' paketi.

Lifecell'den GB hesabına son!

Yeni nesil dijital operatör Lifecell ezberleri bozmaya devam ediyor. Lifecell'in yeni Hadi Paketleri'yle kullanıcılar bambaşka bir dünya ile karşılaşıyor. Yeni Lifecell Hadi dünyasının içerisinde yer alan yeni "Hadi Üçlük" paketi mobil internette Türkiye'de yepyeni bir dönemi başlatıyor. Bu paketi alan Lifecell'liler diledikleri 3 saat boyunca GB hesabı yapmadan sadece 5 TL'ye dilediğince mobil internet kullanabiliyor. İnterneti herkes için daha ulaşılabilir, daha kolay ve daha faydalı kılan Lifecell Hadi Paketleriyle tüm iletişim ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik farklı çözümler sunuluyor.

Alışkanlıklarla şekillenen çözümler

Lifecell'in yeni Hadi Paketleri arasında 'Hadi Üçlük'ün yanı sıra 4 farklı yeni Hadi paketi de bulunuyor. Kullanıcıların çeşitlilik gösteren internet alışkanlıklarına göre farklılaşan seçenekler sunan bu yeni paketler televizyon ve video izleyenler, müzik dinleyenler, sosyal medyada vakit geçirenler ve gazete-dergi okuyup navigasyona sıklıkla ihtiyaç duyanlara yönelik hazırlandı.

Hadi İzle, dinle, paylaş, keşfet

Lifecell 'Hadi İzle' paketi ile kullanıcılar TV+, Youtube, İzlesene ve BluTV'de dilediğince video ve içerikleri izleme imkânına sahip oluyor. 'Hadi Dinle' paketi ise fizy, Spotify, Applemusic, PowerApp uygulamalarında doya doya müzik keyfi yaşatıyor. Sosyal medyada paylaşmayı seviyorum diyenlere yönelik özel olarak hazırlanan 'Hadi Paylaş' paketi de Twitter, Instagram, Facebook ve WhatsApp kullanımlarına çözüm sunuyor. 'Hadi Keşfet' paketi ise Dergilik, Yandex Navigasyon ve Yaani'de geçerli. Lifecell tarifelerine ek olarak seçilebilen paketlerdeki uygulamalarda geçerli sunulan paketler, iki hafta içinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim sağlıyor. Günlük 2GB'lık paket 5 TL, haftalık 4GB'lık paket ise 10 TL'den satışa sunuluyor.

Müşteriler, Lifecell Hadi paketlerinden dilediğini, ihtiyaç duyduğu her an Lifecell BiP kanalı üzerinden, SMS üzerinden ya da Turkcell mağazalarından alabiliyor. Yeni paket alanlara her ayın 14'ünde saat 14:40'ta bir Hadi Paketi de hediye edilecek.

Okuyucu Yorumları