Linksys'ten Kablosuz Güvenlik Kamerası

Linksys, kullanıcıların güvenliğini artıracak yeni nesil kablolu ve kablosuz IP kameralarını duyurdu

Kablosuz Güvenlik

Ev kullanımına ve küçük işletmelere yönelik ses, kablosuz iletişim ve ağ cihazları üreten Linksys, ev ve işyeri güvenliğine yönelik yeni modellerini tanıttı. Kablolu ve kablosuz iki farklı seçeneğe sahip olan ürünler, görüntüleri ve sesleri internet üzerinden yayınlayabiliyor.

Küçük çaplı bir işletmenin güvenlik amaçlı tüm görüntüleme ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlanan ürünler, değiştirilebilen objektifleri sayesinde kullanıcılara çok büyük bir esneklik sunuyor. Linksys kameralara isterseniz zoom veya geniş açılı bir lens takabileceğiniz gibi isterseniz bu kameraları kızılötesi lenslerle de kullanabilirsiniz. Birçok güvenlik kamerasında olmayan ses iletim özelliği de Linksys'in bir başka artısı olarak öne çıkıyor.

Linksys kameralarının kurulumu ve kullanımı kolay. Her iki model de standart montaj aparatları ile uyumlu. Kablosuz model, sadece standart elektrik bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Kablolu model ise veri iletişiminin yapıldığı Ethernet bağlantısı üzerinden veya ayrı bir adaptörle çalışabiliyor. Ürünler, IP mimarisi üzerinde geliştirildiği için ofisinizi veya evinizi dünyanın herhangi bir yerindeyken kolaylıkla izleyebiliyorsunuz.

Güvenlik ihtiyaçlarının kişiden kişiye ve işletmeden işletmeye değişmesi nedeniyle Linksys kameraları iki giriş ve iki çıkış portuna sahip. Bu sayede kameralar alarm paneline, sirene, pasif kızılötesi sensörlere, duman dedektörlerine, elektrik anahtarlarına, kapı sensörlerine veya diğer dedektörlere bağlanabiliyor. Hareket algılama özelliğine sahip ürünler herhangi bir acil durumda üç farklı e-posta adresine uyarı mesajı veya video görüntüsünü gönderebiliyor. Bu görüntüler, internete bağlı bir bilgisayarlardan veya yeni nesil akıllı cep telefonlarından izlenebiliyor.

Ocak ayı sonunda satışa çıkacak olan kablolu model PVC2300, 499$+KDV, kablosuz model WVC2300 ise 549$+KDV'den satılacak.

Linksys kameralarının temel özellikleri:

- WPA2 ve QoS (WMM ve 802.1p)
- VGA (640x480) görüntü kalitesi, 30fps görüntü hızı
- İç ve dış mekanlaradaki standart montaj aparatlarına uyumluluk
- Alarm çalmasına veya ışıkları açıp kapama gibi işlemelere imkan tanıyan IO çıkışları
- Tekli (Unicast) ve çoklu (Multicast) kullanıcılara RTSP Video ve Ses yayını
- 4X dijital zoom - uygun aparatlarla optik zoom imkanı da bulunuyor
- Farklı çözünürlüklerde fotoğraf çekerek FTP sunucuya gönderebilme
- 10 çoklu kullanıcı ve sınırsız tekli kullanıcı desteği
- Internet üzerinden uzaktan erişim için entegre web sunucusu
- HTTPS üzerinden güvenlik kontrol imkanı
- 16 kameraya kadar eşzamanlı izleme ve görüntülemeye izin veren yazılım

Bilgi için:
Linksys
Tel: (0212) 444 27 26

Okuyucu Yorumları