Linux ve 64 Bit Bilgisayarlar için Yeni Yazıcı

Nero, yazma programının yeni versiyonunu tanıttı. Firma, NeroLinux ile de Linux dünyasına adım atıyor. Program, tüm önemli veri biçimlerini yazabilecek veya kopyalayabilecek ve SuSe’den RedHat’e kadar önemli tüm Linux dağıtımlarını da destekliyor.

Linux ve 64 Bit Bilgisayarlar için Yeni Yazıcı

Ayrıca KDE ve Gnome için de kısayollar ekliyor. Yazılım, kayıtlı tüm tam sürüm Nero kullanıcıları için www.nero.com adresinde ücretsiz olarak sunuluyor.

En geç Haziran ayına kadar da Nero’nun 64 Bit versiyonu yayınlanmış olacak. Video yazılım paketi Nero Digital Pro da bu tarihe kadar 30 Euro’dan satışa sunulmuş olacak. Program paketi içerisinde Nero Recode, NeroVision Express, ShowTime ve MediaHome araçları bulunuyor.

Firmanın duyurduğu diğer bir yenilik ise PDA, Smartphone ve cep telefonları için bir mini oynatıcı olan ShowTime Mobile. Bu, Windows Mobile ve Symbian işletim sistemlerini destekliyor. Oynatıcı, MP3 haricinde MPEG4, AVC ve HE AAC gibi tüm önemli üst seviye Codec’leri de destekliyor. Yeni yazılımın fiyatı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Okuyucu Yorumları