Live Messenger'a çok hafif bir alternatif!

Windows Live Messenger'ın hantallığı sizi de canınızdan bezdirdiyse bir de bunu deneyin!

Messenger'a hafif alternatif!

MSN Messenger, ICQ'nun tahtını elinden aldığı günlerden beri yükselişte. Ancak Windows Live Messenger'ın arayüzüne adapte olamayan kullanıcılardansanız veya yavaş olması gibi farklı bir nedenle onu sevmiyorsanız, size aMSN'i denemenizi tavsiye ediyoruz.

İndirin: Bir anında mesajlaşma yazılımını yüklemekle 20 dakika uğraşmak istemiyorsanız, aMSN'i 3 dakika içinde yükleyebilir ve çalıştırabilirsiniz. Programın tek dezavantajı, bir üçüncü parti yazılım yüklemeye çalışması. Ancak bunu kabul etmeden ilerlemeniz mümkün.

Uyumluluk: aMSN, açık kaynak kodlu olmasının yanı sıra Linux, Windows, Mac, FreeBSD ve Nokia N900 üzerinde de çalışıyor.

Kullanım kolaylığı: MSN Messenger ve hatta Skype bile bir anında mesajlaşma yazılımı için fazlasıyla hantallar. aMSN ise oldukça basit ve MSN Messenger ile aynı ara yüze sahip. Ancak her şey daha hızlı, hafif ve bulunması daha kolay.

aMSN'in çekici diğer özelliklerinden bir tanesi, örneğin "X" düğmesine tıklamanın ne yapacağını belirleyebilmeniz (pencereyi küçültmek veya kapatmak gibi).

Görünüm, eklentiler, çoklu oturum açabilme

Görünüm, eklentiler, çoklu oturum açabilme

Görünüm: Live Messenger'ın temaları bulunuyor ancak çoğunlukla üçüncü parti sitelerden riskli dosyalar indirmeniz gerekiyor.

aMSN'de ise tema yükleme işlemi oldukça kolay. Temalar aMSN giriş sayfasında bulunabiliyor.

Eklentiler: aMSN'in sahip olduğu birçok özelliğin yanında, işlevlerini ve deneyiminizi geliştirecek birçok eklentisi de bulunuyor.

Çoklu oturum açma: aMSN farklı hesaplardan çoklu oturum açmayı destekliyor. Herhangi bir ek yüklemenize gerek yok. Yeni bir aMSN açarak farklı bir kullanıcı adıyla oturum açabilirsiniz.

İndirin: aMSN

Okuyucu Yorumları