Logitech fare ile oyunlar kontrolünüzde

Logitech'in yeni oyun faresi, deneyimli MMO oyuncularının çok hoşuna gidecek özelliklere sahip!

Logitech'den yeni oyun faresi

Logitech, oyun tutkunları tarafından beğeniyle takip edilen G-Series oyun aksesuarları serisine yeni bir ürün ekledi: G600 MMO Gaming Mouse. Multiplayer online oyuncular için tasarlanan G600 MMO Gaming Mouse, 12 tanesi yan baş parmak paneli üzerinde, her biri altı tuştan oluşan iki set şeklinde dizilmiş 20 özelleştirilebilir tuşu ile iyi bir oyun performansı sunuyor.

Biri MMO'lar için, diğeri genel oyunlar için olmak üzere üç tane yerleşik bellek profiliyle kullanıma hazır olan G600 Mouse sürücü gerektirmiyor. Herhangi bir tuşla yapabileceğiniz hareket sayısını ikiye katlayan G-Shift fonksiyonu, en sevdiğiniz MMO oyunlarında iyi bir kontrol sağlıyor. Tüm G-Series ürünlerinde olduğu gibi G600'ün programlanabilir tuşları sayesinde kendi komutlarınızı yaratabilir, komutları mouse'un yerleşik hafızasında saklayabilir ve bir dokunuşla tümüne erişebilirsiniz.

Aktif yerleşik profilleri kolayca tanımlayabilmeniz için G600'ün başparmak panelinin RGB aydınlatması 16 milyondan fazla renk seçeneğiyle tamamen özelleştirilebiliyor. Aydınlatma sürekli açık kalabildiği gibi, yanıp sönebiliyor, sürekli değişecek şekilde yapılandırılabiliyor ya da kullanıcının belirlediği hareketsiz kalma süresinden sonra kısılacak şekilde ayarlanabiliyor.

Logitech G600 MMO Gaming Mouse'un Ağustos 2012'de Türkiye'de satışa sunulması ve satış fiyatının 79.99 Euro olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları