Logitech, İki Yeni Ürünüyle Cebit'de!

Logitech, 4-9 Mart 2008 tarihlerinde CeBIT 2008 fuarına yeni iki ürününüyle katılıyor.

Logitech'den İki Ürün

Dünyanın en büyük bilgisayar ve telekomünikasyon fuarı olan Hannover'deki CeBIT 2008'e katılan Logitech, iki yeni ürününün tanıtımını yaptı. Playstation 3 tutkunları için geliştirilen direksiyon Logitech Driving Force GT ve PC üzerinden internet görüşmeleri için tasarlanan Logitech ClearChat PC Wireless'ın teknoloji tutkunlarıyla tanıştırdı.

Logitech Driving Force GT Wheel, güçlü Force Feedback(Titreşim), Brake Bias ve Çekiş Kontrol Ayarı (Traction Control Adjustment) özelliklerine sahip farklı bir ürün...

Logitech®, Grand Turismo™ için tasarlanan Driving Force™ GT yarış direksiyonunu ilk defa, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda (GDC- Game Developer's Conference) duyurdu. Güçlü force feedback motora ve yenilikçi 24 pozisyonlu gerçek zamanlı ayar göstergesine (adjustment dial) sahip olan bu direksiyonda, brake bias (fren biası), traction (çekiş) ve diğer farklı ayarları daha hızlı yapabiliyorsunuz.

Driving Force GT, Logitech ve Gran Turismo oyun serilerinin yaratıcısı Polyphony Digital tarafından hazırlandı. Direksiyon, brake bias (basıldığında önceki arabaya güvenli fren mesafesinde yavaşlamayı sağlar), traction (çekiş) ve diğer ince ayarları yapmayı sağlayan gerçek zamanlı bir gösterge sunuyor.

Polyphony Digital'den Kazunori Yamauchi konuyla ilgili olarak "Gran Turismo serileri, yarış meraklıları için en ince ayrıntılar göz önüne alınarak hazırlanıyor. Oyundaki her bir araba gerçekçi grafikler, gelişmiş motorlar ve inandırıcı seslerle donatılıyor ve böylece Gran Turismo 5 Prologue, en iyi simulatör yarışlarından biri haline geliyor." dedi.

Teknik Özellikleri ise şöyle

Teknik Özellikleri ise şöyle

Gaz pedalı keskin bir şekilde gazı azaltmaya yardımcı olurken, fren pedalı da ani duruşlar yapmanızı sağlıyor. Vites değiştirmek istediğiniz zaman ise sıralı vites geçişini ya da direksiyonun üzerinde yer alan pedalları kullanabiliyorsunuz.

11 inç büyüklüğünde kauçuk malzemeyle kaplı bir direksiyon simidine sahip olan Logitech Driving Force GT sıra dışı bir konfor ve kontrol imkanı sunuyor. 900 derece dönüş açısı sunan direksiyon sürücülerin yarış sırasında keskin virajları rahatlıkla dönmesini sağlıyor. Direksiyon ayrıca vites değiştirme anında sarsılmayı engelleyen bir teknolojiye de sahip; böylece her yarış daha gerçekçi oluyor. 11 inç boyutundaki direksiyonun ortasında bir korna tuşu ile Gran Turismo'nun resmi logosu yer alıyor. Yarışçılar, özel seslere sahip otomobillerle yarışırken, diğer arabalara yaklaştıklarını haber verebiliyor, online oyun oynarken ise kornaya basarak diğer arabaları uyarabiliyorlar.

PS3 oyunu Gran Turismo 5 için geliştirilen Logitech Driving Force GT, aynı zamanda PS2 oyunları Gran Turismo™3 ve Gran Turismo™4 ile de uyumlu.

Logitech ClearChat PC Kulaklık

Logitech ClearChat PC Kulaklık

Logitech, PC üzerinden internet görüşmeleri için tasarlanan Logitech ClearChat PC Wireless'ı piyasaya sunuyor!

Logitech, CeBIT fuarında PC üzerinden İnternet görüşmeleri için Logitech® ClearChat PC Wireless™'ı piyasaya sundu. ClearChat PC Wireless kulaklık yüksek performanslı stereo ses özelliğini 2.4 GHz kablosuz teknolojiyle bir araya getirerek insanların VoIP görüşmeleri yaparken özgürce hareket etmesini sağlıyor.

Logitech ClearChat PC Wireless insanların internet görüşmeleri yaparken bilgisayarlarını 10 metre öteden kullanmasına imkan veriyor. USB vericisine sahip kulaklık herhangi bir yazılım ya da eşlemeye gerek duymadan kolayca PC ya da Mac bilgisayara bağlanıyor. ClearChat PC Wireless kulaklık ,ayrıca İnternet görüşmelerinin kesintiye uğramaması için 2.4 GHz kablosuz teknoloji sunuyor.

Kulaklık, net bir ses sunmak için gürültü engelleyici bir mikrofon özelliğine de sahip. Esnek yapısı sayesinde bu mikrofonu ağzınızdan istediğiniz uzaklığa çekebiliyorsunuz. Ses ve mikrofon kapatma kontrolleri kulaklığın sağ kısmında yer alıyor. Mikrofon dik konuma getirilince otomatik olarak kapanıyor. Mikfon kapandığında açık kırmızı bir ışık yanıyor.

ClearChat PC Wireless kulaklık, popüler İnternet konuşma uygulamaları olan Skype®, Windows Live™, Yahoo!®, Google Talk® ve AIM® ile de uyumlu.

Ürün, Nisan ayında satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları