Logitech'in Ödüllü Mouse'u V500

Dünyanın lider bilgisayar mouse üreticilerinden Logitech'in V500 Kablosuz Notebook Mouse'u özel tasarımı ve performansı ile dikkat çekiyor.

Logitech'in Ödüllü Mouse'u V500

2005 Uluslararası CES Yenilikçi Tasarım ve Mühendislik Ödülü'nü kazanan ürün, açılabilir yuvalı kasası, 4 yönlü kaydırma paneli ve her yüzeyde çalışan optik altyapısıyla notebook kullanıcıları için özel olarak üretildi.

Logitech V500 Cordless Notebook Mouse dizüstü kullanıcılarının ihtiyaçlarına
cevap verecek şekilde bir çok yenilikle donatıldı. Ürünü pazarda tüm
rakiplerinden ayıran temel özelliği, dört yönlü kaydırma paneli ile kaydırma
(scroll) tekerleği olmadan hem dikey hem de yatay bir şekilde dokunmatik
olarak çalışan panel aracığıyla kullanıcıların ekranda kaydırma (scroll) yapabiliyor olması. Seyahat sırasında oldukça kompak bir yapıya sahip olan mouse'un kasası (ortalama bir sabun kalıbından daha küçük) rahat bir kullanım için tek bir dokunuşla ¼ inch yükseltilebiliyor. 2.4 GHz kablosuz alıcısı kasa içerisindeki özel bölmeye kolay bir şekilde takılarak saklanabiliyor. Böylece hem taşıma kolaylığı hem de alıcının zarar görme riskini azaltıyor.

Bir kaç tane hareketli parçası olduğu için Logitech V500 Cordless Notebook
Mouse "dayanıklı bir gezgin" olma özelliği taşıyor. Alüminyum tabanı ve
darbeye karşı dayanıklı yapısı, üst düzey tüketici elektroniği cihazlarında
talep edilen detay ve kaliteyle donatılmış. Ayrıca Mouse'un özel tasarımı hassas bir kontrol, rahat bir kullanım ve ekstra bir şıklık kazandırıyor. Ayrıca; dört yönlü kaydırma paneli mouse yüzeyinin düz olmasını sağlıyor ve kolay bir taşıma sunuyor.

Okuyucu Yorumları