Logitech, mobil oyunlara renk katıyor!

iPhone'unuzda oyun oynamaktan vazgeçemiyorsanız, Logitech'in bu yeni ürünüyle tanışın!

Mobil oyunlara renk katıyor!

Oyun tutkunlarının büyük beğeni ile takip ettiği Logitech, yeni oyun kontrolörü Logitech PowerShell Controller + Battery'i tanıttı. Konsol oyunları için dizayn edilen Logitech PowerShell Controller + Battery, iOS 7'yi destekleyen iPhone 5s, iPhone5 ve 5. Nesil iPod touch'lardaki oyun oynama süresini arttırıyor. Oyun konsolunu kullanmak için sadece uyumlu iPhone ya da iPod touch'ı kontrolörün içine yerleştirmek yeterli. Logitech Powershell Controller + Battery'nin analog off-screen tuşları konsol oyuncularına tanıdık ve eşsiz oyun deneyimi yaşatırken; dPad (yön tuşları), arka tuşlar ve aksiyon tuşları ise oyunu rahatça kontrol etmelerine yardım ediyor.

Daha etkili bir oyun deneyimi yaşatmak için tasarlanan Logitech Powershell Controller + Battery sayesinde tüm ekranı oyunu görmek için kullanabilirsiniz. Özel tasarımıyla uzun saatler boyu oyun keyfi sunan kontrolör, cebinize ya da çantanıza kolayca sığan küçük ebatları ile en zor ve karmaşık oyunları dilediğiniz her yere götürme fırsatı sunuyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız ürünle ilgili açıklamasında, "Türünün ilk örneği olan kontrolör, iOS 7 mobil cihazlarında gerçek oyun deneyimini yaşatmak için tasarlandı. Araştırmalara göre iPhone ve iPod touch kullanıcılarının %87'si oyun oynamayı seviyor. Logitech Powershell Controller + Battery, mobil platformda oldukça yaygın olan oyun dünyası için, deneyim anlamında devrim zamanı" dedi.

iPhone ve ya iPod touch ile beraber kullanılan Logitech Powershell Controller + Battery, açma-kapama, ses, kamera, hoparlör tuşlarına, kulaklık ve şarj girişine doğrudan erişim sağlıyor. Logitech Powershell Controller + Battery'nin 1500 mAh pili, cihazınızın şarj kapasitesini de arttıyor. Kontrolörü, cihanızdan çıkarmadan iPhone 5s, iPhone 5 ya da 5. Nesil iPod touch cihazlarıyla beraber şarj edilebilirsiniz.

iOS 7 desteği ile çalışan oyunların çoğuna uyumluluk gösteren Logitech Powershell Controller + Battery, Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD, ve Nitro gibi oyunlarla da çalışıyor. Kontrolör ile oynanabilecek oyunlara Apple App Store'dan ulaşılabilir.

Online olarak ön satışa çıkan Logitech PowerShell Controller Battery'nin, Aralık ayında, Avrupa'daki Apple Store ve diğer mağazalarda 99,99 Dolar'dan satışa sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları