Logitech, Tab S'e özel klavyesini tanıttı

Logitech, yeni tanıtılan Samsung Galaxy Tab S 10.5 için bu ürünüyle konfor sağlıyor.

Galaxy Tab S'e özel klavye

Logitech, Samsung Galaxy Tab S 10.5" için ince ve hafif, klavyeli koruma kılıfı Logitech Type-S'i tasarladı. Bluetooth® destekli optimize edilmiş tasarımı, iyi ayarlanmış tuş boşlukları ve değiştirilebilir görüntüleme açıları ile Logitech Type-S, Samsung Galaxy Tab S 10.5'e fonksiyonellik ve koruma sağlıyor.

Modern ve estetik tasarımıyla dikkat çeken, su geçirmez materyallerden üretilen Logitech Type-S, E.P.S-Temel Koruma Sistemi sistemiyle tabletinizin her iki yüzeyini darbe, çizilme ve sıvı dökülmelerine karşı koruyor. Güvenli Kilit sistemi ise tabletinizi güvenli bir şekilde kılıfın içinde korumanıza, kolayca kılıftan çıkarıp yerleştirmenize yardımcı oluyor.

Logitech Type-S'in çift yönlü görüntüleme standı ile e-mail yazarken, arkadaşlarınızla sohbet ederken, yatar pozisyonda e-kitap okurken ya da internette gezinirken tabletinizi rahatça kullanabilirsiniz. Otomatik açma kapama özelliği ile tabletiniz her an kullanıma hazır. Üç aya kadar batarya süresi olan Logitech Type-S, USB kablosuyla kolayca şarj ediliyor.

99.99 Euro tavsiye edilen satış fiyatıyla Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerinde satışa sunulacak olan Logitech Type-S'in Temmuz 2014'de Türkiye'ye gelmesi planlanıyor.

Okuyucu Yorumları