Logitech'ten Kablosuz Mini Mouse

Bilgisayar aksesuarlarının lider markası Logitech tarafından notebook’lar için özel olarak geliştirilen Logitech Kablosuz Mini Optical Mouse, konfor ve sadeliğe önem veren kullanıcılar için tasarlandı.

Logitech'ten Kablosuz Mini Mouse

Touchpad kullanmaktan rahatsız olan ve güvenilir bir kablosuz mouse arayanlar için geliştirilen ürün, üzerindeki gösterge sayesinde pilin bitmek üzere olduğunu kullanıcıya bildiriyor. Araştırmalara göre, tüketiciler kablosuz ürünlerde pilin bittiğine dair uyarı sahibi olmak istiyor. Logitech tüm notebook mouse ürün ailesinde bu konuyu dikkate alıyor ve ürünlerini pil göstergeleri ile tasarlıyor. Mini Optik mouse, küçük USB kablosuz alıcısı takıldığında notebook’unuz tarafından otomatik olarak tanınıyor ve anında çalışmaya başlıyor. USB alıcısı kullanılmadığında mouse’un altına takılarak ürün kapatılıyor, böylece pil ömründen tasarruf ediyor ve USB alıcısını ne yapacağım demeden rahatça ürünle taşınıyor.

Aquamarine ya da gümüş olmak üzere iki renk seçeneğini bulunan Logitech Kablosuz Mini Optik Mouse’un dört yönlü kaydırma ve zoom özellikli (Tilt Wheel Plus Zoom) döner tekerliği, 1.5-2 metrelik kablosuz çalışma alanı ve tek bir AA pille dört ile altı aylık batarya ömrü bulunuyor.

Okuyucu Yorumları