Logitech'ten Windows 8 için yepyeni ürünler

Logitech, Windows 8'e tam olarak uyumlu yeni touchpad ve dokunmatik farelerini tanıttı!

Windows 8'e özel üretildi

Logitech, teknolojiyi daha hızlı, daha özgür ve daha konforlu yaşamak isteyenler için Windows 8 uyumlu yeni touchpad ve dokunmatik mouse'larını ve en yeni teknolojilerini 8 Kasım 2012, Perşembe günü W Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız'ınev sahipliğindeki toplantıya Logitech Tüketici Bilgisayar & Oyun Aksesuarları Direktörü Glenn Rogers da konuşmacı olarak katıldı.

Logitech'ten Windows 8'e özel ürünler

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Geniş ve ultra pürüzsüz dokunmatik cam yüzeye sahip Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Windows 8'in yeni dokunmatik hareketlerini destekliyor ve farklı sayfalarda gezinirken pencereler arasındaki navigasyonu hızlandırıyor.

Touchpad T650, geniş dokunmatik cam yüzeyi üzerinde her noktada parmaklarınızın her hareketini algılar; böylece işaretleme, tıklama ve kaydırma fonksiyonlarını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, uygulamaları başlatmak ve yardımcı menüyü etkinleştirmek için yatay kaydırma yapabilir, iki parmağınızı yana doğru açarak fotoğrafları yakınlaştırabilir ve 'Başlat' ekranına hızla geri dönmenizi sağlayan üç parmakla tarama gibi Windows 8'in yeni dokunmatik hareketlerini Touchpad T650 sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Touchpad T650, iyi bir imleç kontrolü için pürüzsüz kayma sağlayan cam yüzeye ve daha geniş bir dokunmatik alana sahiptir. Touchpad'in yüzeyindeki herhangi bir noktada sağa ya da sola tıklayabilirsiniz. Ayrıca, navigasyonun hızlı ve akıcı olması için duyarlı izleme yapmayı sağlayan gömülü bir sensör mevcuttur.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650'ın satış fiyatının 197 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Logitech Touch Mouse T620

Logitech Touch Mouse T620
Logitech Touch Mouse T620

Logitech Touch Mouse T620

Logitech Touch Mouse T620, ultra pürüzsüz mouse arayan kullanıcılara, akıcı bir navigasyon için tam dokunmatik yüzey sunuyor. Touchpad'e benzer şekilde, parmaklarınızı mouse'un herhangi bir yerine yerleştirerek özgürce kullanabilirsiniz. Böylelikle, dikey ve yatay kaydırmanın yanı sıra uygulama değişimi gibi tüm işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Şık görünümü ve ellerinizin rahatlığı düşünülerek tasarlanan bu pürüzsüz mouse'u ellerinizi yormadan kullanabilir ve lazer yapılı optik sensörü sayesinde birçok yüzeyde hassas izleme yapabilirsiniz.

Logitech Touch Mouse T620'nin satış fiyatının 147 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Logitech Zone Touch Mouse T400

Logitech Touch Mouse T620Logitech Zone Touch Mouse T400, geleneksel mouse işlevselliğinin ötesine geçerek Windows 8 işletim sisteminin popüler bileşenlerine hızlı ve kolay erişim imkanı sağlıyor. Dikey ve yatay kaydırma için tasarlanan cam dokunmatik yüzeye sahip olan mouse'un dokunmatik yüzeyinin ön tarafında herhangi bir yere tıkladığınızda doğrudan Windows 8 Başlat ekranına gidebilir ve favori uygulamalarınıza ulaşabilirsiniz. Konforlu şeklini sarmalayan kauçuk kavrama yeri sayesinde T400 mouse'unuzla PC ya da tabletinizi saatlerce ara vermeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mouse, pürüzsüz dikey ve yatay kaydırması sayesinde alışıldık mouse'lardaki standart işlevselliği ikiye katlıyor.

Logitech Zone Touch Mouse T400'ün satış fiyatının 97 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech, klavye serisine Windows 8 ile uyumlu Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810'üekledi. Windows 8'e özel olarak tasarlanan, Windows, iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan klavye, Bluetooth bağlantısı ile aynı anda üç cihazla eşleşebiliyor. Aynı anda PC, tablet ve akıllı telefona bağlanabilen K810, sadece tek tuş ile bu cihazlar arasında kolayca geçiş yapma imkanı sunuyor. İnce ve şık tasarımı, gerçek alüminyum yapısı ile evinizdeki tüm diğer cihazları tamamlayan K810, otomatik aydınlatma özelliği ile az ışıklı ortamlarda tuş karakterlerinin her zaman parlak olmasını ve kolay okunmasını sağlar. Yakınlık algılaması sayesinde eliniz klavyeye yaklaştığında, klavyenin aydınlatması açılır ve ortamdaki ışığın miktarına göre otomatik olarak ayarlanır. Kullanıcıların verimlilik beklentileri düşünülerek tasarlanan K810, kullanım esnasında bile USB kablosu ile şarj edilebilir.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810'un satış fiyatının 99 Euro olması bekleniyor.

Yıkanmayı seven klavye: Logitech K310

Logitech PC klavye ailesinin en yeni üyesi Logitech Washable Keyboard K310, şık ve ince tasarımıyla dikkat çekerken ayrıca su ile rahatça yıkanıp temizlenme özelliği ile hijyenik bir konfor sunuyor. USB kablosu hariç olmak üzere 28 cm'lik derinliğe kadar suda yıkanarak temizlenebilen Logitech Washable Keyboard K310, klavyenin arkasında bulunan su tahliye kanalları sayesinde kolayca kuruyor. Tuş karakterleri, harflerin yıkama esnasında silinmemesi için lazer baskılı ve UV kaplıdır. Dayanıklılığı ve rahat kullanımıyla öne çıkan Logitech Washable Keyboard K310, modern tasarımı ile bilgisayarınızı tamamlıyor. Beş milyon vuruşa kadar dayanıklı tuş takımına sahip olan K310, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ile uyumlu.

Klavye üzerinde, internet erişimi, e-posta ve ses gibi birçok uygulamayı tek bir tuşla açmayı sağlayan 12 kısa yol tuşu bulunuyor. Hayatı daha da kolaylaştırmak için, herhangi bir yazılım gerektirmeyen Logitech Washable Keyboard K310'u kutusundan çıkardıktan sonra bilgisayara bağlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Logitech Washable Keyboard K310'un tavsiye edilen satış fiyatı 112 TL (KDV dahil)

Logitech Global Graffiti Collection

Dünyanın önde gelen bilgisayar çevre birimleri üreticisi Logitech, her yıl farklı renk ve desenlerde ürünlerin yer aldığı Colour Collection serilerine yeni tasarımlarla bu yıl da devam ediyor. Küresel trendleri yerel motiflerle birleştiren 2012 Colour Collection serisi "Logitech Global Graffiti Collection", kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtan, farklı kombinasyonlar yapmanızı sağlıyor. Logitech Global Graffiti Collection'da yer alan çeşitli renk ve desenlerdeki farklı aksesuarlar, karıştırıp eşleştirerek uyumlu bir tasarım deneyimi yaşamaya ve kişiye özel cesur stiller oluşturmaya olanak veriyor.

Logitech Global Graffiti Collection'ın tavsiye edilen satış fiyatları: Wireless Mouse M325 50 TL (KDV dahil), Wireless Keyboard K360 64 TL (KDV dahil) ve HD Webcam C270 58 TL (KDV dahil).

Okuyucu Yorumları