Logitech’ten Küçük Tasarımlı İki Yeni Kulaklık

Dünyanın önde gelen kablosuz Bluetooth® teknolojili aksesuar sağlayıcısı Logitech, iki yeni kompakt Bluetooth cep telefonu kulaklığı Logitech Mobile Traveller Kulaklık ve Logitech Mobile Express Kulaklık ile ödüllü cep telefonu kulaklık serisini genişletti.

Logitech’ten Küçük Tasarımlı İki Yeni Kulaklık

Her iki kulaklıkta da parazitleri azaltan Adaptive Frequency Hopping (AFH) içeren Bluetooth 1.2 teknolojisi kullanıyor. Ayrıca, Mobile Traveller Kulaklıkta rüzgarlı havalarda bile net bir görüşme sunan WindStop özelliği bulunuyor.

Logitech Mobile Traveller Kulaklık

Sadece 17 gram ağırlığındaki Mobile Traveller Kulaklık’ın rengi parlak gümüş ve krom. Eşsiz, rahat bir kulak-üzeri tasarımına saip ürün yumuşak klipsleri ile her kulağa rahatlıkla takılabiliyor.

Kompak ve rahat olmasının dışında, Logitech Mobile Traveller Kulaklık’ta Logitech patentli WindStop teknolojisi de bulunuyor. Rüzgar sesi cep telefonları için çok büyük bir sorun teşkil ediyor ve hatta arabaların klima fanları bile mikrofonu büyük ölçüde engelleyebiliyor. WindStop teknolojisi ise mikrofonu akustik bir bariyerle çevreleyerek temiz bir iletişim ortamı sunuyor. WindStop rüzgar sesini azaltırken herhangi bir ek yük getirmeden ve pil ömrünü azaltmadan yapar.

Mobile Traveller Kulaklık yedi saatlik devamlı konuşma süresi ve 300 saate kadar bekleme süresine sahip. Kulaklığın üzerinde bulunan arama/cevap düğmesi sayesinde kullanıcılar cep telefonların dokunmadan görüşme yapabilirler. Ayrıca; Logitech Mobile Traveller Kulaklıkta sesli arama, üç yönlü görüşme ve sessize alma gibi pek çok cep telefonu özelliği de mevcut.

Mobile Express Kulaklık

Modern, kompak bir tasarımı ve uygun bir fiyata sahip olan Logitech Mobile Express Kulaklık sadece 17 gram ağırlığında. Küçük kulak içi hoparlörü ve dış cihazı ile güvenilir ve rahat bir kullanım sağlayan kulaklık hem sağ hem de sol kulağa takılabiliyor. Dumanlı gümüş rengine sahip kulaklığın bir kenarında bulunan arama /cevap düğmesi sayesinde kullanıcılar telefonlarını kaldırmadan görüşme yapabiliyorlar.

Logitech Mobile Express Kulaklık’ın dört saatlik devamlı konuşma süresi ve 110 saate kadar da bekleme süresi var. Ayrıca; Logitech Mobile Express Kulaklık’ta sesli arama, üç yönlü görüşme ve sessize alma gibi pek çok cep telefonu özelliği de bulunuyor.

Okuyucu Yorumları