Logitech’ten Notebook’lara Özel Bir Webcam

Dünyanın lider webcam üreticilerinden Logitech’in notebook’lar için geliştirdiği Quikcam for Notebook Deluxe ile uygun fiyata mükemmel bir performans sunuyor.

Logitech’ten Notebook’lara Özel Bir Webcam

QuickCam for Notebooks Deluxe sofistike, kompakt tasarımıyla özellikle tarzına önem veren notebook kullanıcıların ilgisini çekecek.. Dışındaki metalik gri, krom çizgilerle bir kontrast oluşturuyor. Kamera dayanıklı, tekparça, yay şeklindeki tasarımı ile laptopun üzerinde şık bir şekilde oturuyor. Webcam yazılımında insanların yüzlerinin her zaman çerçevenin içerisinde olmasını sağlayan yüz-izleme teknolojisi de bulunuyor.

QuickCam for Notebooks Deluxe webcam USB 2.0 ya da USB 1.1 ile uyumlu. Ayrıca; kamera 640x480 piksel video çözünürlük ve 1.3 megapiksel çözünürlükte görüntü çekilmesini sağlıyor. VGA CMOS sensörleri sayesinde yüksek görüntü kalitesi sunan QuickCam for Notebooks Deluxe düşük ışık koşullarında bile görüntü kalitesini kaybetmiyor.

Entegre klipsi sayesinde güvenilir bir şekilde notebook PC ekranına takılabilen ürün,. Koruyucu taşıma kutusu ile taşıma kolaylığı sunuyor.

Logitech’in bütün Webcam’lerinde olduğu gibi QuickCam for Notebooks Deluxe’de anlık mesajlaşma, video görüşmesi ve video e-mail gibi videoyu destekleyen uygulamaları arkadaşlar ve aileler arasında tüm dünyada görsel bir iletişim sağlıyor. Kamera da bulunan entegre mikrofon ayrı bir mikrofon ya da kulaklık taşıma telaşından kurtarıyor.

QuickCam for Notebooks Deluxe geniş bant için Logitech VideoCall’u içeren
(kullanıcıların PC üzerinden senkronize ses ile yüksek kaliteki video görüşmesi yapmalarına izin veren yeni uygulama ve hizmet) kurulumu kolay sürücü ve yazılımla birlikte geliyor.

Logitech’in yeni kameralarında iki yeni trendin üzerinde duruyor: büyüyen notebook pazarı ve kişisel video iletişim teknolojisinin evlerdeki artan kullanımı. Araştırma şirketi IDC’ye göre, dünya çapında taşınabilir PC’lerin sayısı 2001’de 28 milyondan 2004’ün sonunda 49 milyona çıktı. IDC bu sayının 2008 yılına kadar 91 milyonu geçeceğini düşünüyor. Logitech ise şimdiye 25 milyon adedin üzerinde webcam sattı ve MSN Messenger kullanıcıları tarafından 2.3 milyar video anlık mesaj oturumuna ev sahipliği yaptı.

Logitech Video Birimi Ürün Pazarlama Direktörü Gina Clark, “Kişisel video iletişimi hızlı bir şekilde dijital deneyimin önemli bir parçası haline geliyor aynı zamanda da gün geçtikçe daha çok insan notebook kullanıyor.” dedi.

Okuyucu Yorumları