Logitech’ten Notebook’lara Özel Kamera

Logitech QuickCam for Notebooks Pro, gerçek 1.3 megapixel görüntü kalitesi, mükemmel bir ışık hassasiyeti ve yankısız ses performansı sunuyor. 3 boyutlu karakterler ile video görüşmelerinizi renklendiriyor.

Logitech’ten Notebook’lara Özel Kamera

Mobil yaşam için küçük boyut artık çok önemli. Dünyanın önde gelen webcam üreticilerinden Logitech tarafından notebook’lar için yeniden geliştirilen QuickCam® for Notebooks Pro, küçük boyutunun yanı sıra etkileyici tasarımı ve üstün teknolojik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Eni 2cm, boyu sadece 6cm olan ürün, gerçek 1.3 megapiksel sensörü ile yüksek video ve resim kalitesini değişken ışık ortamlarında bile sunabiliyor. Logitech® RightSound™ teknolojisi ile yankısız ses performansı veriyor . Özel tasarımı sayesinde tek bir hareketle her türlü notebook’a kolaylıkla takılabilen Logitech, ekranın hemen üstüne yerleştirilebilen yapısı sayesinde video görüşmelerinde göz teması imkanı sunuyor.

Logitech notebook kameraları ailesinin önde gelen ürünü QuickCam for Notebooks Pro, gün geçtikçe çoğalan notebook kullanıcıları için özel olarak tasarlandı. Logitech bu kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla her detay üzerinde özel olarak çalıştı. Ürünün gövdesi parlak alüminyum maddeyle, lens yuvası, kamera ve klips kısmının yüzeyi piyano siyahı özel bir maddeyle kaplandı. Gövdesi kendi ekseninde öne ve arkaya hareket ederek lens açısının her yükseklikteki objeyi rahatlıkla görebilmesi sağlanıyor. Seyahat sırasında ise kamera siyah yarı sert çantasına yerleştirilerek laptop çantasında rahatlıkla taşınabilmekte.

Logitech Quickcam for Notebook Pro’nun Logitech® Video Effect yazılımı ile ekrandaki görüntünüze bıyık, taç, sapka ya da korsan maskesi gibi aksesuarlar takarak video görüşmelerinizi de daha eğlenceli hale getirebiliyorsunuz. Bu özel yazılım ile dilerseniz kendinizi üç boyutlu bir çizgi film karakterine de dönüştürmeniz mümkün. Bu durumda siz konuşurken, karşı taraftakiler sizin hareketlerinizi taklit eden bir prenses, aslan ya da bir köpekbalığı görüntüsüyle karşılaşabilirler.

Logitech QuickCam® for Notebooks Pro web kamerasında bulunan Logitech® RightLight™teknolojisi özellikle az ışıklı alanlar olmak üzere pek çok ışık ortamında yüksek görüntü kalitesi sağlıyor. Kameranın ultra-geniş görüntü lenslerinin sunduğu 78 derecelik görünürlük sayesinde bütün bir aile video görüşmesine rahatlıkla katılabiliyor.

Entegre mikrofon, stereo kulaklık ve Logitech® RightSound™teknolojisi ile kamera, kullanıcılara video görüşmelerinde esneklik ve maksimum ses performansı sağlıyor. Daha önceden canlı ses ve video görüşme imkanı sunan web kameraları kullanırken hoparlör ve mikrofondan kaynaklanan yankıdan dolayı mutlaka kulaklık takmak gerekiyordu. Fakat, Logitech® RightSound™ teknolojisinde bulunan ve yankıyı ortadan kaldıran gelişmiş yazılım algoritmaları sayesinde artık kulaklığa gerek kalmadan sanki aynı odadaymış gibi rahat bir şekilde görüşmeler yapılabilecek. Özel görüşmeler için ise ayrıca yüksek kaliteli stereo kulaklıklarınız pakette yer alıyor.

Okuyucu Yorumları