Londra Olimpiyatları Tivibu'da

Londra Olimpiyatları heyecanı Tivibu'da başladı! İşte Tivibu'nun Olimpiyat programı ve fazlası

Olimpiyatlar Tivibu'da

''Harikalar Adası" temasıyla kurgulanan açılış töreninin sanat direktörlüğünü, 8 dalda Oscar kazanan "Milyoner" (Slumdog Millionaire) filminin yönetmeni Danny Boyle yapıyor. Birçok sürprizin gerçekleşeceği açılış töreni için Olimpiyat Stadı'na örnek bir İngiliz köyü kurulacak. Açılış töreninde son James Bond Daniel Craig'in rol aldığı kısa bir film gösterilecek. Efsanevi müzik grubu Beatles'in üyesi Paul McCartney ise vereceği konserle hayranlarıyla buluşacak. Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar kişinin izlemesi beklenen açılış töreni, Türkiye'de Tivibu platformunda TRT Spor'un katkılarıyla yayınlanacak. Tivibu, açılış töreninin ardından 12 Ağustos'a kadar devam edecek olan 2012 Londra Olimpiyatları'nı, 4 ekranda 6 özel kanalda yayınlayacak.

Londra Olimpiyatları, IPTV teknolojisi üzerinden evlerimize gelen Tivibu Ev'de, bilgisayar üzerinden izlenebilen Tivibu Web ve akıllı telefonlar ile tablet bilgisayarlardan yayın yapan Tivibu Cep'te yayınlanacak. Tivibu Ev kullanıcıları ise dilerlerse Olimpiyat Oyunları'nı HD yayın kalitesinde izleme imkanına sahip oluyorlar. Üstelik Tivibu Web üzerinden yapılacak yayınlar herkese açık olacak. Böylece tüm sporseverler, Olimpiyat Oyunları'nı canlı olarak izlemenin ayrıcalığını yaşayacaklar. Tivibu'nun gelişmiş özellikleri sayesinde Olimpiyat Oyunları'nı izlemenin heyecanı ikiye katlanacak. Tivibu'nun "Durdur İzle", "Geri Al İzle" ve "Tekrar İzle" özellikleriyle ile sporseverler yarışların hiçbir anını kaçırmayacaklar.

İlk gün büyük heyecana sahne olacak

İlk gün büyük heyecana sahne olacak

5 kıtadaki 200 ülkeden, 10 bin sporcuyu bir araya getirecek olan 2012 Londra Olimpiyatları'na Türkiye bu yıl tarihinde ilk kez 114 sporcuyla katılıyor. Olimpiyat Oyunları, 27 Temmuz'daki açılışın ardından 28 Temmuz'daki ilk yarışlar ve karşılaşmalarla başlayacak. Türk sporcular ve Milli Takımlarımız, Olimpiyat Oyunları'na heyecanlı bir başlangıç yapacaklar.

28 Temmuz Cumartesi günü "Potanın Perileri" Kadın Milli Basketbol Takımımız, Türkiye saati ile 16.30'da Angola ile karşılaşacak. Aynı gün yine Türkiye saati ile 24.00'te ise "Filenin Sultanları" Kadın Milli Voleybol Takımımız, Brezilya ile mücadele edecek. Bu iki heyecanlı karşılaşma ile birlikte Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde Türk sporcular; "Boks", "Badminton", "Masa Tenisi" ve "Bisiklet Yol Yarışı" branşlarında rakiplerine üstünlük kurmaya çalışacaklar.

Okuyucu Yorumları