Longhorn’un resmi adı “Windows Vista” oldu

Microsoft’un uzun zamandır merakla beklenen, Longhorn kod adına sahip yeni nesil kullanıcı işletim sisteminin resmi adı “Windows Vista” olarak açıklandı. Windows Vista’nın ilk beta sürümü, yazılım geliştiricileri ve IT profesyonellerini hedefliyor.

Longhorn’un resmi adı “Windows Vista” oldu

Windows Vista, kişiselleştirilebilen ayarları ile resimleri organize etme, bilgisayar üzerindeki dosyaları arama, elektronik ortam üzerinde birçok kişiyle iletişim kurma ve birlikte çalışma gibi değişik imkanları beraberinde getiriyor. Windows Vista, içerdiği gelişmiş kullanım imkanlarıyla IT profesyonellerinden yazılım geliştiricilere, bilgi çalışanlarından ev kullanıcılarına kadar tüm bilgisayar kullanıcılarının gereksinimlerine cevap veriyor.

Windows Vista, Microsoft’un kişilerin ve kurumların gerçek potansiyellerini ortaya koymalarına yardımcı olan çözümlerinin en yeni halkası olarak yer alıyor. Microsoft’tan yapılan açıklamada, yeni işletim sistemi Windows Vista’nın ilk beta sürümünün 3 Ağustos 2005’te kullanıcılarla buluşacağı belirtildi.

Okuyucu Yorumları